úterý 19. dubna 2016

Moje kresba Ramony Badwolf a bohyně Athény

Alelůja, všechny věci do školy splněny! Akorát mám ještě v plánu zřejmě dělat zápis o Percym, i když se mi do toho moc nechce...

Taak, všechny části fotek z návštěvy Káji u mně už jsem tu dala, takže je konečně na řadě moje už před týdnem slibovaná kresba Ramony Badwolf, nové postavy na Ever After. V nejnovějším Ever After High videu ,,Moonlight Mystery" (které zatím není česky) nejdřív Ramona vypadala jako záporačka. Což mě překvapilo, protože jsem myslela, že bude hodná. Ale pak ke konci se ukázalo, že ji everky (nemůžu se zbavit slova ghúlky, já jsem na to už strašně navyklá :D) jen neprávem podezřívaly. Z toho videa jsem si vystřihla 3 printscreeny s Ramonou a nemohla jsem se rozhodnout mezi dvěma. No, nakonec jsem zvolila ten, kde Ramona stojí a usmívá se. (Na tom druhém seděla s podmračeným úšklebkem na své posteli. ...Má úžasný pokoj!) Ale možná ji někdy nakreslím ještě po druhé, podle toho druhého obrázku. ... Kdo ví? ;)

Ramonu jsem kreslila celé odpoledne (no, zhruba, udělala jsem si přestávku na učení dějepisu) v neděli 10. dubna. Docela mě překvapilo, že jsem ji nakonec stihla za pouhé jedno odpoledne! Protože víte, jak dlouho mi kresby někdy trvají, ne..? Ke konci, když už bylo po osmé hodině a já se ještě měla učit příraz, jsem kreslila jak zběsilá, protože jsem si řekla, že ji MUSÍM dokončit, že to dám! :D ..Chvílema jsem si připadala trošku jak cvok. xD :P A s výsledkem jsem osobně spokojená, i když je to taková menší a trochu jednodušší kresbička.

A výjimečně do článku dávám dvě kresby, takže i bohyni Athénu, kterou jsem slibovala, že vám možná ukážu. Tuto bohyni vítězné války, řemesel, ale především moudrosti jsem kreslila asi od středy do soboty minulého týdne. Jinak na konci článku vás čeká malý bonus...

Ramona
(Png tvar mám od Farrah.)
 


A jako skoro u každé kresby, i tady se můžete podívat, jak Ramona vypadala v náčrtu a různých fázích kreslení. Je docela zajímavé porovnat náčrt s výslednou kresbou.


Athéna

 
Jak jsem říkala, s Athénou nijak extra spokojená nejsem, spíš se mi líbí Medusina hlava na Athéninu štítu. Ten obličej se mi moc nepovedl, ale myslím, že na to, že jsem to celé kreslila podle fantazie, to není tak strašný výsledek. (I když jsem si našla na internetu kopí, kterým jsem se nechala inspirovat.)



Detail na štít a Medúsinu hlavu


Athénin obličej

Rozkreslená


A tady je ten malý bonus: rozkreslená Jillian. Tentokrát jsem se pokusila o vlastní fan art, ale nevypadá to nějak moc slibně. (Nebudu vám odporovat, pokud si myslíte, že vypadá maličko sjetě..)


Co si myslíte o kresbách? Která se vám líbí více? Chcete, abych vám občas ukázala i ,,mimotématní" kresby (ne jen MH a EAH)? 

P. S.: Za upřímné názory hlavy netrhám, ani když je to kritika. :D

8 komentářů:

  1. Moc pěkné kresby!
    U Ramony mi přijde, že má jedno očko trošku křivé.Ale vím, jak je těžké nakreslit nějakou párovou část čehokoliv stejně.:D
    Ovšem vlasy a to roztomilé ouško nemají chybu!:)
    Athéna se mi fakt líbí.Ty vrásky u pusy vypadají dobře.Štít s hlavou, šaty, vlasy a prostě všechno je pěkné!:D
    A Jillian...No možná trošku sjetě vypadá...:DD. Ale jinak dobrý.:D

    OdpovědětVymazat
  2. Ramona sa mi páči viac, ale má tak trochu viac, hmm... Taký... Lišiacky face. (Neviem to pomenovať...) Ale je roztomilá. Tie vlasy sa mi páčia asi najviac, celkovo je vcelku podarená. Ale trocha sa mi zdá, že kreslíš everkám a monsterkám trochu väčšie oči. Aténa je tiež pekná, ale predstavovala som si ju totálne inak. XD A má také, hm, husté vlasy. Predstavovala som si ju inaaač, no. Ale štít je super, tá Medúzina hlava. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si Athénu taky představovala jinak. O docela dost. Ale byla jsem připravená na to, že obličej zřejmě nevyjde moc podle mých představ. ..A každý má jiné představy, zvlášť o bozích! ;)

      Ech, no, omylem monsterkám a everkám většinou ještě o kousek ty oči zvětším. xD Já za to nemůžu, to samo! x
      :D

      Vymazat
  3. Ramona je strašně moc hezká, hrozně se mi líbí. I Athéna je povedená, ale Ramona vypadá propracovaněji. Na Jillian už se těším.

    OdpovědětVymazat
  4. Ramona je krásná, video jsem zatím nenašla česky, takže jsem ho ještě neviděla. Athéna mi nějak připomíná tvoji mamku, nemůžu si pomoct :D! Ta medúza je sakra děsivá...brrr! Aaa Jilian není špatná, jen má podle mě nějak divně nohy...jako až moc dlouhé stehna..ten obličej není zlej, z profilu já osobně kreslím jen veelmi nerada, protože je to těžký a moc mi to nejde :P!

    OdpovědětVymazat
  5. Nejhezčí je podle mě Ramona. Athéna je taky hezká,ale moc se mi nelíbí ten obličej...ale ta medúza je nádherná!Krásně si ji vystihla. A kresby mimo téma klidně přidávej!

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné O.o pokračuj s kreslením.Zlepšuješ sa viac a viac ;3

    OdpovědětVymazat
  7. Ramona je nádherná. Athéna je pěkná, i když na Ramonu nemá XD. Určitě ostatní kresby taky přidej.

    OdpovědětVymazat