pondělí 11. srpna 2014

Fotky našich MH z návštěvy BFF Káji u mě (1. část) - 4. 8. - 5. 8. 2014

Z pondělí 4. 8. večer na úterý 5. 8. až do večera u mě byla zase moje BFF Kája. ;) Bylo to opět fakt super, myslím že nás to obě bavilo. :D Kája u mě měla samozřejmě své monsterky a taky foťák. ;)) V úterý jsme si 5x hrály s monsterkama!! :-O Na hrůzlywoodský program na počest 115. narozenin Honey Swamp; bylo tam vystoupení Catty Noir, autogramiáda s Catty, ,,Dance Show", neboli taneční show Robeccy a Howleen, představení Robeccy na raketových botách, předávání dárků Honey, monstra se také mohla s Honey vyfotit a nakonec módní přehlídka Clawdeen Wolf. Velká zábava :D. Pak jsme si hrály na ,,Talent Show", která se konala na zahradě Clawdeenina (rodiny Wolfových) domu. Vystupovala v ní Robecca na raketových botách, Howleen, která tančila (taky svůj hip hop), Clawdeen, která předvedla bruslařské vystoupení a Operetta hrající na kytaru (protože po jejím zpěvu by monstra ještě pár dní šílela). Vystoupení každé monsterky hodnotila porota: Rochelle, Frankie a Twyla. Každá ghoulka z poroty obodovala vždy vystoupení 1 - 5 body. Vyhrála to nakonec Clawdeen ;). Třetí hra s monsterkama byl ,,Salón hrůzy" (neboli salón krásy). Z mých modelek MH se 700 samolepkami, které byly už všechny udělané, jsme nalepily zbylé samolepky (líčítka, rtěnky, laky na nehty a pudřenky) na papírky a vystříhaly a měly jsme skvělé doplňky (ikdyž placaté). Clawdeen v salónu líčila monsterky, lakovala jim nehty. Nalíčila dokonce i Honey Swamp. :) Taky fakt špičáková hra. ;-))) Jako čtvrtou hru jsme si hrály na pyžamovou párty kočkodlaček (Toralei, Meowlody a Purrsephone). Sranda :DD xD. A poslední, pátá hra s monsterkama byla že Toralei, Meowlody a Purrsephone utekly do sklepa (opravdu, hrály jsme si to v našem sklepě xD), ghoulky je stopovaly (Clawdeen čichala jejich pach) a pak ghoulky začal honit drak atd. Skončilo to samozřejmě dobře a to tak, že ghoulky kočkodlačky uvěznili v malinké místnosti kolem které narostlo hoodně vrstev ocelové zdi. xDDD

To byl můj rekord v počtu hraní s monsterkama za jeden den! Byla to veeelká zábava a tento článek by nebyl úplný, kdybysme ještě ten den nestihly pořádně nafotit monsterky! :)

Z mého MH bloku s modelkama MH a samolepkami jsme ze zbylých samolepek ještě vzaly ty plastické a nalepily je na naše monsterky. Nebojte, potom jsme je odlepily a samolepky nelepily nijak moc.



Mojí Clawdeen jsme nalepily náušnici.

Kájiné Rochelle zas přibyla růžová mašlička na šaty.

Mojí Draculauře jsme nalepily na culíky roztomilé žluté mašličky.

Frankie přibyl náhrdelník, který se jí skvěle hodil k oblečení!

Kájina Cleo měla na chvíli nový náramek.

A Kájiné Clawdeen přibyl monstrózní náhrdelník.






















Tak to je pro dnešek všechno, fotek máme opravdu hromadu, asi 60!

3 komentáře: