středa 12. října 2016

My lil flower

Tak to vypadá, že Pýcha a předsudek začíná být velmi zajímavá a možná až nezdravě poutavá, poněvadž jsem díky ní v pondělí celkem pozbyla snad veškerou zbylou chuť či pozvolnost k učení fyziky. Ale na druhou stranu mi zlepšuje náladu, protože to historické prostředí jednoduše miluju, a navíc jsem asi zase začala trochu číst. *V rámci možností. :D* A dnes bych také klidně celý večer pročetla, nebýt toho, že bych se měla učit. A cvičit a kreslit. Můj kreslící plán je teď právě až moc nabitý. Ale co člověk očekává od přípravy na střední uměleckou školu? :D

Dvě z vás se u minulého článku svorně shodly na kresbě a Beccy na fotkách, avšak tentokrát většině nevyhovím, poněvadž mne tlačí čas a kresbu musím vždy řádně okomentovat, obzvlášť Dove, můj velmi emocionální počin. :P

Takže snad se dnes spokojíte s 2. focením mé krásné květinky Cedar, ze 2. října. Nuž, je pravda, že nestíhám úplně včas přidávat zhola nic... :D


 


Zde bych ráda uvedla inspiraci u Beccymonster. Ovšem v jejím podání jsou fotky tohoto stylu daleko elegantnější.




Debilní škola, kvůli učení už nestihnu kreslit, pche.. -_- :D :P Tedy, chtěla jsem podotknout, že asi tušíte, od koho je grafika, ne-liž? Pokud ne, budu vás muset upozornit, že opět a neměnně od Farrah.

Adios amigos! Y buenas noches! :D
https://66.media.tumblr.com/9dfedc4502a372d4967316b03b1079a8/tumblr_nejcmdsFz41rdopmzo1_400.gif

10 komentářů:

  1. Tuhle knihu jsem nikdy nečetla, ale máme ji v povinné četbě...takže bych si ji měla přečíst;P
    Děkuji...i když mě se mnohem víc líbí tvoje fotky;) Fotíš nádherné a kvalitní fotky! Cedar je krásná.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky jsou naprotoso úžasnéé :) Jinak jestli sis vybrala střední uměleckou, tak dobrá volba! :)

    OdpovědětVymazat
  3. No, ja som na umeleckej a som tu happy, a vôbec si neviem predstaviť, čo by som robila na gympli. Pýchu a predsudok som nečítala celú, iba tú tenkú zjednodušenú verziu, ktorú som vyhrala ani neviem kedy, ale tuším za niečo spisovateľské.

    Ježišmaria, ty si ma fakt musela zabiť, že?! xD Cedar je tak božia... A v Dráčiku ju zlacnili na desať eur, čo je mimoriadne výhodná suma... Takže neviem, čo mám robiť... Inak fotky sú moc pekné, púpava s Cedar sú spolu moc pekné. *-* Celkovo vyzerajú dollky v prírode oveľa lepšie, ako niekde vnútri.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné jako vždy, velmi umělecké, musím říct ;).

    OdpovědětVymazat
  5. Pýchu a předsudek jsem nečetla. Zatím. Fotky jsou okouzlující.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké fotky, Cedar se ke květinám hodí :)

    OdpovědětVymazat
  7. U nás ju majú trz tiež v akcii. 😭 Len 9,99€ 😰 Uvažujem, že si ju kúpim. xD Je krásna a fotky ako vždy tiež. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak hodně štěstí, snad tě na školu vezmou, protože kreslíš opravdu nádherně! Fotky jsou nádherné, ale tak to je u tebe zvykem. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta fotografie vypadáji nááádherně!! Vůbec se ti nedivím že o tom píšeš blog. A navíc ty fotky s tou pampeliškou za to ty plachy stály. A ke všemu jak je dokonce u té první vosa - odvedla si ascinující práci!!! Obdivuhodné.

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem velice rád že něco takového existuje.

    OdpovědětVymazat