neděle 2. října 2016

My ,just right' fairytale

 
A říkala jsem si, že článek nenapíšu, ale ono mi to nedalo.. Protože proč ne, že? Ach jo, mám kreslit zátiší, a zatím začínám být posedlá kreslením očí.. Už kreslím druhý pár.. Když říkám, že jsem beznadějný případ, bohužel to zřejmě myslím vážně. Ale to vás asi nikoho moc nezajímá, cooo? Kdyby jo, napište do komentů a můžu vám ty oči někdy ukázat.

Na dnešek je tu... hádejte co? Aaaaano, další fotky. Tentokrát mé modro-žluto laděné dcery Zlatovlásky, Blondie Lockes. Rozbalila jsem si ji, stejně jako Peri a Pearl, 3. září a *stejně jako Peri a Pearl* nafotila 4. září. Na procházce k jezeru. Teda, Blond je vesměs focená v kukuřici. Když jsme došli téměř k tomu jezeru a odtamtud se ozývaly... ehm, náznaky lidské činnosti? ... tak jsem se s ostatními rozloučila a zdrhala zpět domů. Nj, nejsem společenský tvor.

A pak, jelikož kukuřičných a polních fotek mnoho nebylo a nevypadaly valně úžasně, jsem Blond ještě trošku nafotila na zahradě. Takže vlastně tato 2 focení máte v jednom článku. Myslím, že poznáte konec kukuřičných a začátek zahradních fotek.



















Grafika je od Farr.

6 komentářů:

  1. Moc hezké fotky, Blondie je kouzelná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky jsou překrásné. A i přes to, že mám radši Monster High, tak je Blondie rozkošná;) Když jsem uviděla v obchodě nové MH panenky překroutil se mi žaludek a dost jsem začala uvažovat o koupi EAH?
    No, každopádně fotíš nádherné fotky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera jako vždy! Ty kukuřičné fotky jsou hrůůůůžasné ♥! Mooc se mi líbí, Blond je sladká! Oči sem klidně dej...ale ne svoje, to by bylo nechutný, kdyby na mě z monitoru vykoukla bulva...bleee xD.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky, Blondie je kouzelná :3 ! O trošku víc se mi líbí v edici Basic, ale tato je taky krásná. Moc ráda se podívám na tvé kresby očí. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pripomína mi Alicu v krajine Zázrakov. Pekné fotky. Tiež mám, hmm, novú bábiku. Ale je to fakt najposlednejšia z najposlednejších! I keď Bunny (spravili by sme repaint), Ross a hlavne Meeshell sa mi hrozne páčia, niektoré fotky s ňou na insta sú užasné! A Duchess... Táto Blondie je pekná, ale ja preferujem basic. Najviac sa mi páči fotka pri šípkach a topánky v štrku.

    OdpovědětVymazat
  6. Týjo, fotíš čím dál víc líp a líp :) Fotky jsou překrásné i přesto, že EAH moc nemusím, tak se mi líbí :D

    OdpovědětVymazat