čtvrtek 27. října 2016

Halloween is coming...

Ahoj. Jak se máte? Já špatně. Poslední dobou se mám špatně polovinu dní, když mě necháte doma bez blízkosti kámošek. Zdá se mi, že někde uvnitř mě se tvoří nenápadná černá díra a pokud si na ni nedám pozor, mohla by mě začít pohlcovat. Někdy se pocity vyjadřují špatně. A tak je lepší vyjádřit je třeba kresbou. Ovšem teď zrovna nemám na mysli mou dnešní kresbu Bonitky. Původně to měla být taková malá, roztomilá, neškodná kresbička, ale nakonec z toho vzniklo něco halloweenského. Řekla bych, že při pohledu na tento výtvor můžete buď tvrdit, že jsem psychicky narušená (což nebude daleko od pravdy), nebo to pojmete temně a halloweensky, jak to také bylo zamýšleno.

Inspiraci jsem našla u tohoto úžasně talentovaného člověka: instagram.com/nili_ay
No, nevydařilo se to tak, jak jsem doufala, ale fan arty nejsou jednoduchá věc. Hmm, chtěla bych zkusit něco dalšího halloweenského. Ale měla bych kreslit na přijímačky. A dokreslit tu věc se zadnicí anatomii z výtvarky.
  
No, na Bonitce jsem aspoň trošku popustila uzdu mojí kreativitě a nápadům. Jednou bych chtěla kreslit jako Prince Ivy. Sice na něj nemám, ale je to asi můj největší vzor. A je strašně roztomilý.A strašně moc úžasný.

Jen doufám, že Boni už není moc přeplácaná...

 






Tak co říkáte? A jak se máte, co děláte?
https://3.bp.blogspot.com/-td-bkOIhYsM/VG5k7UA_ciI/AAAAAAAAVW8/bBpZKDhPQsE/s1600/tumblr_nfbueyz5FE1u1mfg4o1_500.gif 

8 komentářů:

  1. Ahoj Zuzi, tady Ema. ☻ Jo, ten Emouš ze třídy. :D Jen tak náhodou jsem narazila na tvůj blog a všimla si, že jsi zrovna přidala nový příspěvek, tak mě napadlo, proč ti sem nehodit nějaký ten komentář. ☺ Chtěla jsem jen říct, že mě fascinuje, jak si vedeš tento blog a myslím si, že je úžasný a že je skvělé, že ho vedeš o tom, co tě baví a naplňuje. V dnešní době je to už docela vzácnost. :) A také jsem chtěla zmínit, jak se mi neskutečně líbí tvé anatomické kresby, které jsi nedávno přidala. Jsou peckovní!:O :) Určitě jim vyrazíš dech!:D A máš krásné fotky, jde vidět, že do nich dáváš srdíčko. Také myslím, že nejsi jediná, která má ráda záporáky, hehe.:D ☻ Doufám, že budeš pokračovat a že se ti bude dařit tak, jako do teď!:)) S pozdravem, Emouš.

    OdpovědětVymazat
  2. Já se snažím udržovat si dobrou náladu. Ano, vyjímečně se snažím být pozitivní člověk, takže náladu máme odlišnou.
    Kresba je moc povedená a rozhodně působí halloweenský!
    Oba umělci, které jsi zmínila jsou šikovní:)

    OdpovědětVymazat
  3. V posledných hodinách sa cítim byť ako ľudská troska utápa... No, trochu to preháňam. :D Kresba je celkom pekná, z diaľky mi to pripomenulo uhlík, asi si kreslila mäkkšou ceruzkou? Pekné. Tá prvá osoba má vcelku fajn kresby a Princeivy je proste kapitola sama o sebe. Milujem jeho fanarty a štýl kreslenia, je úžasný a proste je tak trochu môj fanartový vzor. Raz by som chcela byť tak dobrá ako on. Ale ako tak pozerám na Instagram... Trocha sa zlepšujem. :D Ale iba trocha... Snáď som na dobrej ceste. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Kresba je moc krásná. Kreslíš opravdu dobře, hodně se zlepšuješ.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem spíše unavená :P. Dělám na vizitce a je to úmorné. Ale dělá mi radost má nejmenovaná už rozbalená nová monsterka :D. Já asi nic Halloweenského neplánuju...ikdyž, uvidím :D. Bonitos je poněkud děsívos ale dost dobře propracovános, musím uznat :D. Líbí se mi ty kostičky na krku a obličejíček a vlysy, možná už bych tam nedávala to co je místo ruky ale celkově to působí perfektně :D! A dodatek: Huuustý, Ema :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Božínku VLYSY?! Samozřejmě tam mají být vlasy, překlep se vloudil :D.

      Vymazat
  6. Je to nádherná kresba. Ty detaily a celá Bonita i s duchy se ti vážně povedla. Já se mám se docela dobře, no ujde to.

    OdpovědětVymazat
  7. Ouu! Táto kresba sa ti moc podarila. Ja sa mám celkom fajn. xD

    OdpovědětVymazat