pondělí 19. září 2016

Přichází Adele... a nějaký nečekaný bonus

 
Zde by se přímo nádherně vyjímal první obrázek předminulého článku. Já se prostě nedokážu nikdy včas pořádně učit. To není možné. Jsem vážně beznadějný případ.

Ale vypadá to, že už jste začali být jakž takž, teda vlastně velmi, komentativně aktivní! :P Nebo je to zase jen jeden článek a pak zase komentovanost klesne. :/ To mě v poslední době na blozích docela štve, ale u minulého článku jste mě nakonec velmi mile překvapily! O víkendu jsem byla poměrně velmi zaneprázdněná kašláním na školou a svobodou myšlení kreslením Dove *a oslavou s kámoškami*. Je to vážně velmi cenná zkušenost, to stínování mi dalo zatracenou práci. Teda, ještě není hotová, no... Ale stejně. 

Tak tu mám na dnešek KONEČNĚ po předlouhém čekání můj portrét Adele, který jsem kreslila 31. srpna večer při Hunger Games a 1. srpna. 2 dny/1,5 je na mě velmi dobrý výsledkový čas.

Zde náčrtová fáze.. Celkem mi tady připomíná Angelinu.. *Ji jsem také kreslila, byla můj první oficiální portrét na úrovni, ZDE.*



V dřívější náčrtové fázi..*zde ještě vypadala divně*




A tradá, hotovo! Jen mi přijde, že mám takový moc jednoduchý, čmrkostylový, nepropracovaný a jednoduchý styl kreslení a nevidím pravé proporce a věci tak, jak jsou.. A to mi vadí..

Byla jsem na ni poměrně pyšná a myslím, že mě i bavila, ale s odstupem času s ní až tak spokojená nejsem.. takový průměr.



Taaak, pamatuje si někdo, jak jsem se zmiňovala o prvním portrétu Adele letošních prázdnin? To je ona, jen nedokreslená (vidno na vlasech), v ukázkách. Vážně hrůza. Brrr, ty oči moc daleko od sebe.. Na těch fotkách to až tak příšerně nevypadá..






Aaa... Calypso! Z Pirátů z Karibiku. Ve fázi náčrtu. Neděste se prosím té pusy, zuby tam ještě nebyly dokreslené.. 

Taky z prázdnin. Můj třetí a poslední portrét. Ještě mám rozkreslenou Angie, ale.. připomíná mi Jokera ze Suicide Squad. Ale i trochu Angie. :P
Ale Cal vám hotovou neukážu, vážně jsem ji pos*ala.

Grafika je od Farr.

Adios amigos!
https://captainsuperthor.files.wordpress.com/2016/08/joker-smile-gif.gif?w=400&h=200&crop=1

9 komentářů:

  1. Ta první Adele je moc povedená...možná má až moc hranatou spodní čelist. A ty řasy jsou krásné!
    Ta druhá Adele náhodou taky vipadá realisticky. Hlavně ty oči! Jsou překrásné:) Ta brada je sice trochu zvláštní, ale jinak se mi kresba líbí!
    A Calypso? Opravdu a se vší upřímností se mi líbí (i když tady je jen náčrt). Nechápu proč ji tak odsuzuješ. Na mě působí takový tím strašidelno-kouzelným dojmem, jakým na mě působí i Calypso ve filmech;)
    Joker mi hned zvedl náladu...HaHaHa *Joker face*

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné a moc povedené kresby! Ta první Adele je úžasná! Já jsem na malování úplný antitalent, takže tě velmi obdivuji :) ! Těším se na nějaké další kresby!

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, ta 1. Adele je super! Ta 2. není špatná, náhodou! Aaa Calypso na náčrtu nevypadá zle, ale trochu jako chlap xD. Achjo, ten Joker :P.

    JO, komentovanost není nic moc, u mě šest komentů za asi pět dní :P. Doufám, že se to ještě zlepší až si zvykneme na školu :).

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná kresba a ostatní jsou, ale náhodou taky krásné.

    OdpovědětVymazat
  5. Ta první Adele je moc krásná. Líbí se mi jak si ji propracovala a vystínovala :-)
    Jinak všechny kresby jsou krásné, i ta Calipso, hlavně ty oči.

    OdpovědětVymazat
  6. ó, ty oči! Kreslíš a stínuješ je nádherně, fakt moc povedené ... A neměla bych sebemenší problém v tom Adele poznat. Je hrozně těžké kreslit portréty, já se vždycky seknu u nosu ... tedy dopadne to tak, že mám oči a nos, a k puse už se nedostanu,r ptoože mě ten nos vytočí tak, že se přes něj nepřehoupnu :D

    OdpovědětVymazat
  7. Adele sa ti neskutočne vydarila! +.+ Calypso tiež, ale nezaujala ma. :D :/

    OdpovědětVymazat
  8. Adele je krásná, i ostatní kresby se ti povedly :)

    OdpovědětVymazat
  9. Adele je podľa mňa vcelku krásna, zaujali ma tie pery. Tá druhá Adele má moc krásne oči, ale celkovo sa mi až tak moc nepáči. Ale tieňuješ vážne bohovsky! Calypso... No, neviem. Nepáči sa mi. Teda neber to tak, kresba je super, nepáči sa mi Calypso. :p Ale vážne, pre Adele 1 vážne klobúk dole! Je fantastická!

    OdpovědětVymazat