středa 28. září 2016

Design | 27

 
Je čas na čaj na článek! Jak si užíváte den volna? Mě včera večer zasáhla velká vlna radosti, že se zas dobře vyspím. A že je volno! :D Sakra, ale ubíhá to nějak rychle.. Ještě musím za dnešek stihnout vyvenčit koťátka, kreslit, fotit, číst a trénovat psychopatické obličeje.  

Ako ste si mohli povšimnouti, již jsem si nastavila nádherňoučké, divobájňoučké záhlaví s Peri a Pearl od Farrah! A proč s Peri a Pearl? To je celkem jasné. Protože je mám od 3. září rozbalené (jsou přímo vedle mě! :D) a jsou jednoduše nádherné, úžasné a fotogenické! Když jsem to záhlaví poprvé uviděla na blogu Farr, líbilo se mi, ale když jsem si ho nastavila, tak jsem se do něj vážně zamilovala. je nádherné! ♥ Takže děkuju, Farr! (Smiřte se s tím, že zkracuji všechna jména a přezdívky. :D :P)


Co na něj říkáte? Hmm, tohle je už asi čtvrté záhlaví od Farrah, předtím jsem od ní měla s Vandalou, everkami Epic Winter a Isi, které vyráběla jako volné...

A jak užíváte volna? :D

Adios amigos!
 http://45.media.tumblr.com/a6e323720300e3a76246d9cc204f7e3f/tumblr_o2idf9H2yk1sis95eo2_400.gif

9 komentářů:

  1. Záhlaví se Farrah povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si volná užívám, konečně se déle vyspím a můžu si dělat,co chci. A mám čas na blog :-P
    Záhlaví je pěkné, ještě hezčí než to s Epic Winter. Líbí se mi, jak tam jsou popisy o každé z těchto dvojčat zvlášť, ty krásné barvy...no, to by stačilo. Prostě je boží!

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné záhlaví, Peri s Pearl jsem si poslední dobou oblíbila a chtěla bych je sehnat, tak snad se mi to podaří.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá moc pěkně, navíc se mi líbí ta kombinace barev. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jej :D Som rada, že sa vám páči. ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  6. Jé nádherné! Musíš sem dát někdy fotky Per a ...Per xD? Jinak budu muset čekat až do prosinceee, než je uvidím :D!

    OdpovědětVymazat
  7. Záhlaví je fakt perfektní, moc se mi líbí a i se mi sem hodí :) Akorát to pole na okrajích se mi k tomu úplně nehodí :D ani barevně ani tématicky :D ale to je takový detail ... jinak se mi to samozřejmě líbí moc. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Je krásne, hrozne sa mi páči to png. Páči sa mi viac ako EW. No, my sme voľno nemali, zato na začiatku septembra sme mali nejaký sviatok + jeden deň riaditeľského voľna kvôli študentom z intráku. Moja bývalá spolužiačka pomenovala moje šialené tváre ako "anime výrazy" :DD

    OdpovědětVymazat