úterý 14. června 2016

Cupid má opět nový účes... a OPĚT její fotky!

Hoy, lidi! (Po dlouhém uvažováním jsem to vzdala, myslím, že pozdravy mi už fakt došly...)

Tak konečně jsem si našla chvilku náladu na blog. Ve čtvrtek jsem teda byla zkoušená z přídopisu a uspěla jsem, takže jsem dotáhla nakonec známku přece jen na 1. :) :P A jinak včera jsem pokořila rekord: četla jsem až pozdě do noci, asi do 1:22. No... musela jsem dočíst pátý díl Bohů Olympu na vrácení. ..Ale ničeho nelituju! I kdybych je nemusela dnes vrátit, byli ÚŽASNÍ!! Jenom... šestý díl se asi nechystá, co? Jinak The Trials of Apollo a Magnus Chase jsou novely k Percymu? A Bohům Olympu? (Otázka hlavně na Crystal a všechny, kdo o tom něco ví.)

No, k tématu. Ve středu jsem Cupid po rozpuštění vlasů opět udělala nový účes, culík. Pak jsem jí ho ještě rozpustila a udělala ho víc na bok. :P Ano, moc mě baví pořád Cupid měnit účesy! :D Pokaždé se mi pak jakoby zalíbí nanovo. Takže tohle je prozatím poslední focení Cupid, ale vzhledem k rozkvetlým růžím na zahradě a krásnému počasí tenhle stav asi dlouho nevydrží. :D

Jinak zítra, ve čtvrtek a asi ani v pátek tu nebudu – jedeme na školní výlet. Už se moc těším. ..No, kvůli kámoškám. :D Aneb, jak pravila Kája (no, asi :D): ,,Právě jsem přišla a už musím odejít!"

... Ach jo, proč mě vždycky strašně baví vymýšlet dějové linie v mém příběhu bez sepisování (nejlíp po nocích, před usnutím.. :D), ale když mám něco napsat, tak mě většinou přejde nálada? No, asi proto, že předtím udělám na počítači ještě dalších sto padesát věcí a pak... No, buď není čas, nebo se mi nehce. Ach jo. A to jsem si říkala, kolik toho dneska napíšu... Prd. Nic.




I´ll wait for you when the sun goes down...









8 komentářů:

  1. Cupid je krásna, s novým účesom jej to veľmi pristane. :3 Fotky sa tiež podarili. :) The Trials of Apollo a Magnus Chase sú novely k PJ a BO, ako si správne napísala. Predpokladám, že niečo podobné ako Kalonov pád k Škole noci. :) Crystal to má tuším Magnus Chase aj doma.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné fotky a ten nový účes jí moc sluší ! Taky jedu na výlet, ale s mojí třídou někam na 3 dny :D Fotky se ti moc povedli...ach jak já ti závidím ty krásné růže :D

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky Cupid mě nikdy neomrzí.:3 Je strašně fotogenická!:D U Lorny mi to docela začínalo vadit, že je skoro v každém článku. Ale Cupid mi nevadí.:D
    Fotečky jsou moc krásné a kvalitní. Nejvíc se mi líbí 3. a předposlední. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, tá prvá fotka je krásna. Bože, Cupid je proste k zožraniu.. Tie vlásky mi pripomínajú cukrovú vatu. xD

    No, The Trials of Apollo je o 16-ročnom Apolónovi, ktorý sa za trest premenil na pubertiaka bez schopností. A bude tam aj Percy a Annie a zvyšok asi tiež. Zatiaľ je to len po anj a kedy výde preklad, tak to fakt netuším. Magnus Chase je o Annabethininom bratrancovi a tiež tam má byť sedmička... Myslím. A v sj výde 30.8., toho roku, ak to neposunú... Knihu doma ešte nemám, čakám na preklad, ale TToA si chcem kúpiť. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, nový účes je fakt super, moc se mi líbí. Fotky jsou krásné, jaktože fotíš tak hezky?!:-P

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou nádherné fotky, krásný nový účes! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotky, Cupid je krásná, úplně mě okouzlila. xD

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná se vším všudy :D! Účes je taky super a fotky úžasné!!!

    OdpovědětVymazat