středa 18. května 2016

Sladší než všechny cukrovinky, děsivější než samotná smrt...

Hey, what´s up guys? (Welcome to this video article, I hope you had a great day and great week..)

Nn, musím přestat s těmi klasickými pozdravy Youtuberů, tedy vlastně jednoho jediného Youtubera, kterého jsem si oblíbila během pár posledních dní a kterého moje kámoška Kája nesnáší :D.

Dneska se stal takový možná menší zázrak, už podruhé. Opravdu se asi budu řídit heslem ,,Když to nejvíc nečekáš, stane se to!" Brácha totiž dneska domů přinesl kočičku. Je opravdu maličká, křehká a lehoučká, menší, než byla Lízinka, když k nám 20. listopadu 2015 přišla. Ale v březnu odešla (pustili jsme ji jako obvykle na procházku) a už se nevrátila. Ale tahle kočička měla vážný problém. Z ranky (kterou jsem sice neviděla, ale nějakou tam mít musela) u pravého ucha jí tekla krev a byla trochu oklíštěná. (Brácha si myslel, že to jsou jen nějaké výrostky nebo či co. Ha! Já věděla, že to musí být blechy nebo klíšťata.)

Tak ji taťka zavezl na veterinu. Ta krev nebyla žádný problém. Naše malé chuďátko už má tu ranku naprosto v pořádku a je i odklíštěná! :D :) Ale zjistilo se, že má horečku a je hodně podvyživená, takže doufám, že se jí u nás bude dařit a vyléčí se z té nemoci. Už dostala antibiotika a zítra a pozítří taťka pojede na veterinu pro další dávku.
______________________________________________________________________________

No, to by byl menší příběh dnešního dne (Jsem fakt ráda, že jsme si to malinké chuďátko bez domova vzali do péče. Já bych ji vzala, i kdybychom měli třeba 10 koček.) Na dnešek tu pro vás mám fotky mé malé sladké smrtky River. :P Fotila jsem je ještě 6. května, což byl asi pátek. První dvě fotky jsou foceny vevnitř u okna, kde tak krásně svítilo slunce, a ostatní venku.







A ještě bonusek – dvě fotky květů.


Adios amigos! :D

9 komentářů:

  1. Moc hezké fotky. Jé, vy máte kočičátko! Já bych ho taky chtěla, ale nejde to, protože my jsme půl roku na horách a půl roku jinde, a kočky se nerady stěhují...

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotečky😂. Koťátko bych moc chtěla.

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou krásné. Ta předposlední se mi líbí nejvíc. Je od vás moc hezké, že jste se o ni postarali. Přeji ti, aby se úplně uzdravila a aby vám neutekla jako Lízinka.

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky jsou krásné! River se mi začíná dost líbit :D A moc přeju, ať se čičinka uzdraví a bude se jí u vás líbit. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Z toho mini příběhu se mi chtělo skoro brečet...ale snad to dobře dopadne. :)
    Fotky sou bájděsné a ty květy!
    River je příšerně sladká!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Super fotky, River je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotky ,River sa mi začína páčiť :)

    OdpovědětVymazat
  8. River to moc sluší... Co myslíš, mohly by v rámci nějakého článku i fotky koťátka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! Jen budu muset počkat, než ji budeme moct vzít ven, třeba na zahradu. Kvůli antibiotikům zatím nemůže. A taky pokud se mi povedou nějaké fotky. :D

      Vymazat