sobota 16. dubna 2016

Výtvarníci mého srdce

Proč věšet hlavu a vzdychat nad tím, co si myslíte, že nedokážete, když můžete dokázat něco jiného? Chce to jen jít dál, neztrácet naději a snažit se zas a znova. Když se vám něco nepovede, zkuste zas nakreslit něco, co vám jde. A když se vám něco povede, je to opravdu krásný pocit. A potom máte sílu pokračovat v tom, co si myslíte, že je ztracené a beznadějné.

Myslím, že už se začíná projevovat moje fascinace řeckými a římskými dějinami, hrdiny, stvůrami a samozřejmě bohy. Zrovna v těchto chvílích už dokresluji bohyni Athénu s kopím a se svým štítem, na kterém má připevněnou Medúzu. Až bude hotová, tak se s vámi o ni možná podělím a dám ji na blog, i když to není blogové téma. Sice to není až taková sláva, ale jsem ráda, že z mojí fantazie zase vzniklo něco přijatelného. No upřímně jsem pyšnější na Medúzu, teda spíš její hlavu, kterou má Athéna připevněnou na štítu. Perseus Athéně věnoval hlavu Medúzy, po tom, co ji porazil a několikrát použil Medúzinu hlavu v boji, protože i jako mrtvá pořád zkameňovala. Je odporná. Ale přesně tak odporná, jak jsem ji chtěla nakreslit. Medúza byla šeredná. A mně se ji podařilo nakreslit zhruba stejně, jak jsem si ji rozzuřenou představovala. Což je vážně zázrak, protože mé kresby nikdy neodpovídají počátečním představám. Takže jsem na ni pyšná.

Ale v dnešním článků jsem vám přišla ukázat pár výtvarníků, kteří kreslí (samozřejmě :P) monsterky a everky, a které neskutečně obdivuju.

Jako první je Fresplinfa. Nebo také Prince Ivy. Ano, je to kluk/muž. Máte něco proti gayům? Já ne. Rozhodně ne od té doby, co jsem objevila jeho výtvory. Jsou úžasné! Skoro všechny jsou digitální kresby, ale vážně neuvěřitelně propracované. Navíc vyšly všechny z jeho vlastní kreativity, všechno jsou to fan arty! A má také úžasně propracované vlastní everkovské edice a nějaké nové postavy.

Jeho obdivuju asi ze všech nejvíc. Je úžasný! ♥


A tomuto prosím říká ,,rychlé školní čmáranice". (Ano, píše anglicky, ale přeloženě.)
Tohle všechno dokáže nakreslit bez předlohy! Ze své vlastní hlavy, protože je to jeho vlastní vymyšlená edice.

A k tomuhle snad nemám ani slov!

Kája nesnáší modré oči, že? :D Já teda jak kdy.. ;)

Julie Create
Tahle ghúlka je zhruba stejně stará jako já. Nekreslí své vlastní fan arty, ale většinou podle MH nebo EAH png, ale její kresby jsou stejně moc krásné! Hlavně ji obdivuju za to, jak dokáže tak rychle a téměř nepřetržitě kreslit. Nakreslila třeba všech 10 everek z edice Dragon games! Já tři. :D Haha, ale s nakreslením Ramony jsem ji předběhla! :D

Jedna z jejích kreseb, právě s Apple DG a Sněhurkou.

Iris Clops
Tak ta si většinou kresby kreslí podle sebe, ne podle přesných předloh. A právě proto ji obdivuju, moc se mi líbí její styl kreslení, hlavně oči kreslí překrásně!

A tuhle kresbu nesnáší. Já ji miluju, podle mě je naopak překrásná!

Ale nekreslí jen Monster High a Ever After High. Tuhle kresbu miluju z celého srdce!

Takila
Tahle paní je opravdová ilustrátorka. Umí kreslit pastelkami, ale i s barvama tvoří stejně úžasné výtvory. Ne-li ještě lepší. Obdivuju ji za to, jak umí everky nakreslit podle sebe a přitom nádherně!

Ovšem zdaleka ne jen everky! Jak píše (I draw princesses and heroes), kreslí princezny a hrdiny.





6 komentářů:

  1. Aténu potom určite ukáž, na tú medúzinu hlavu sa teším a som zvedavá. :3 Páni, niektoré kresby (ok, všetky) sú vážne obdivuhodné! (Akurát Melody mi príde trochu... Strašidelná. :p) Ja proti gayom tiež nič nemám (cause of Nico...), prečo by som mala. Tie kresby sú fakt super, snáď niekedy nakreslím niečo podobné... To dievča a Iris sú megaa. :O Dnes som kreslila Piper McLean bez predlohy a nebolo to tak zlé. O.o

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou to nádherné kresby! Všechny se mi líbí ♥
    Ale nejvíc se mi líbí ty Rychlé školní čmáranice :D.
    I když taky umím hezky kreslit, tak na tvoje obrázky nemám slov. :3
    Jsi fakt talent na kreslení, focení a tak dál :)
    Před 2 dny sem mněla narozeniny a dostala sem Viperine gorgon nemohla bys jí nafotit ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, vlastně jsem ji relativně nedávno fotila. 31. března, spolu s Deucem a knihou Bohové Olympu. Takže se můžeš těšit. ;)

      Vymazat
  3. Väčšinu poznám... Prince Ivy sledujem už dlhšie a kreslí naozaj dokonale :3 Najradšej mám jeho kolekciu Wonderland Fashion, je aj na 1. obrázku len v PC boli nakreslené v inej polohe. Úplne zbožňujem jeho postavu Cari Pillar. (1. obrázok, úplne naľavo :3)

    Julie Create nepoznám ale podľa obrázka v tom není zlá :D

    Iris Clops, videla som od nej jednu kresbu, jej oči sú naozaj dokonalé :3



    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné! Ten ,,frešplinta", jak říká Alča je podivnej, ne že by mi vadilo, že je gay - je mi děsně nesympatický od pohledu...hm, jo to bude těma modrýma očima...brrr...ale to je věc názoru :D! Nejvíc se mi líbí asi ta bruslařka a Apple se Sněhurkou. Mimochodem teď asi nebudu moc aktivní . jsem nemocná :P...

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné! Nejvíc se mi líbí ta kresba Sněhurky a Apple.

    OdpovědětVymazat