středa 30. března 2016

Zabte mě někdo!! xD aneb Můj ,,trochu" rozšířený wishlist everek

Ahoj, ghúlmošky a princezny! (:D) Jej, zapomněla jsem na rebelky. :P

Doufám, že máte taky tak dobrou náladu jako já. Já mám přímo skvělou náladu!! A pokud je vám hrozně, zkuste si pustit tento cover od Dove Cameron a Ryana McCartana: Want to Want Me. Já vím, že už to říkám minimálně podruhé a jsem s tím vlezlá jak osina v zadku, ale ta písnička mě vždycky nabíjí strašně pozitivní energií! :D Dove s Ryanem zpívají vážně skvěle a jsou skvěle sladění. Ten Ryan... :D He, je mi jedno, jak falešně ,,zpívám", ale já si prostě nemůžu pomoct. xD

Můžu vám prozradit, že dneska jsem nafotila něco jako takový menší příběh, jen s Apple. Její příběh Sněhurky.. Ale dnes tu máme něco jiného – můj ,,jenom malilinko :D" rozšířený wishlist everek. V poslední době mě to vážně začalo táhnout k pohádkám (z čímž taky velmi souvisí to, že teď kreslím Ever After High edici Dragon games) a k řeckým bohům a řecké mytologii. No, aspoň podle tohoto rozšířeného wishlistu vím, že si mám na co šetřit. :D xD Bože, zabte mě někdo! xD  Já myslela, že u everek zůstanu tak u čísla 7 až 10, o moc víc ne, ale jak to tak vidím, možná se ještě má sbírka rozroste skoro jako ta Monster High! :-O

1. KITTY! 
Yey, Kitty si už přeju hooodně dlouho. Nejlíp Way Too Wonderland, kdyžtak Bouřlivé jaro nebo možná Basic, ta se jako jediná dá sehnat. Anebo... Book party. Bože, ona je PŘEKRÁSNÁ!!! Podívejte se na tuto fotku!

2. Courtly
Courtly si nepřeju úplně stoprocentně, ale... ona je vážně přenádherná!!! A je to divoříšanka, je šílená, děsně barevná (což se mi na ní právě líbí!) a NAVÍC je to padouška. Pardon, tohle zní divně. Záporná postava. A já naprosto miluju padouchy! Je to divné? Pak jsem tedy divná. :D Tedy záporné postavy z knih vážně nemám ráda, ty bývají tak ,,záporné", že by vraždily. A to myslím doslova. Vemte si třeba Neferet ze Školy noci. (Vím, že Školu noci četla Terez, nevim, jestli ji tu ještě někdo četl.)

No, to už ZAS odbočuju, že? :D :P No, každopádně třeba kreslené záporáky miluju. Na MH, EAH, z Kim Possible Shego, .. Nebo i Lokiho z filmu Thor nebo taky z Avengers. :P

A proto Courtly MUSÍM mít!! No dobře, teď jsem popřela tu první větu, .. :D xD

Wow, bomba! :D :-O
 
3. Mira
Yeah, I mean Mira. Mira Shards. Proč mám potřebu furt mluvit anglicky? 

No, Mira je další padouch.. A navíc se mi poslední dobou strašně zalíbila, takže.. Jen je nepraktické, že se Zlá královna do Miry převtělila jen na chvíli, takže je to pouze ,,dočasná" studentka. Ale myslím, že je hodně fotogenická! Viděla jsem už nějaké fotky na Insta..

Ale musím uznat, že Courtly mě přeci jen ohromila víc..
 

4. Faybelle? 
Tak tohle je už vážně jen možná. Je to záporná postava. Zas. :D A taky se mi mooc líbí, proto ji chci! :D No co? Musím mít přece nějaké ty padouchy, ne? :D 
 No nádhera, nemyslíte? :D

5. Ginger
Nad ní visí opět velké, ale vážně veliké ,,možná". Je taková sladká a.. myslím, že bych s ní možná i měla nějaké dobré nápady. Ale posouvá ji na seznam everek, které bych si v nejbližší době koupila už proto, že je teď na legeniu. Za pětistovku, to jde..

Právě tahle fotka mě přiměla o ní uvažovat! A taky fakt, že je jako jedna z mála na mém wishlistu sehnatelná..

6. Cupid?
 Tak Cupidka opravdu jen možná. Ráda bych ji měla v Basic, ale určitě bych nepohrdla Thronecoming, tam je překrásná!! Nebo Through the Woods.. Je taky taková sladká a.. zaláskovaná. :D

V Ever After High se mi vážně líbí o moc víc. Je nádherná..
 

7. Melody 
Tak ta možná, spolu se zatím nesehnatelnými (u nás) padouchy, někdy v budoucnu. Ale strašně jsem si ji oblíbila, když jsem ji kreslila v Dragon games! Proooč se nevyrábí Dragon games?? Ale Basic taky není špatná. Navíc já MILUJU hudbu, takže by bylo bezva mít někoho hudebního z EAH.

  
No, řekněme, že mně by nevadilo, kdyby se má pohádková rodinka ,,trochu" rozrostla. :D Pohádky miluju, obzvlášť v období Vánoc, a Ever After High jsou opravdu kouzelné.. Ale rodičům by to asi ,,krapet" vadilo, brácha by taky remcal a pak je tu ještě problém s prostorem. Ale co, ono se to nějak vyřeší! Na nové panenky se vždycky místo najde! :D Musí!

No a ještě nad těmito everkami se vznáši ,,možná". Ale opravdu velké ,,možná".

Lizzie
Zaprvé – je to divoříšanka. A Říše divů mě velmi fascinuje a zbožňuju ji.
A zadruhé, je mooc krásná. Líbí se mi Basic, WTW, ale i SU je krásná a navíc s playsetem..

Cedar 
 Prostě zajímavá a originální postava. Je pěkná a myslím, že bych s ní rozhodně nějaké ty nápady měla..

Ještě někdo z Dragon games?
Tuhle edici vážně zbožňuju! No, možná Darling? Ale to je vážně hodně nepravděpodobné.


Tak co? Máme některé z mého obřího wishlistu společné? :D 

(Uff, tento článek mi teda dal dost času. ..Ale na zájmy a zábavu se najde čas vždy! :D ..A sakra, já se vykašlala na infošku. Zvládnu to zítra? Joo.. :D) 
 

5 komentářů:

  1. Basic Cupid rozhodně doporučuji, je úžasná a jsem fakt ráda, že ji mám. :3

    OdpovědětVymazat
  2. Dneska som začala písať wishlist. No, začala, pretože dnes som začala písať 3 články a žiadny nedokončila. :D Jé, som spomenutá v článku! :3 :D Neferet je hororová vražedkyňa. Ani Lord Voldemort sa jej nevyrovná. :D (Alebo to je preto, že to v Harrym Potterovi nie je tak detailné opísané?) Ja by som Kitty brala jedine v SU, inde sa mi nepáči. Courtly by som nechcela. O Mire začínam uvažovať... :3 Faybelle rada nemám, ako bábiku aj ako postavu. U mňa Ginger jedine bez okuliarov. Cupid je krásna a tiež o nej uvažujem, buď Basic (to skôr) alebo TTW. Melody sa mi páči, len má podľa mňa divnú tvár. :D Ja chcem Lizzie vo WTW, tam je úžasná. :3 Cedar zase v Basic, po fotkách Sunsetshy sa mi zapáčila. :3 Z DG sa mi páčia všetky, takže je možné, že nejaká z nich sa u mňa objaví... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rozhodně ti můžu doporučit Cupid. Ona je opravdu DOKONALÁ, skoro jako Darling...;-) Mně se poslední dobou Darling hrozně zalíbila a na nějakém internetovém obchodě je kolem 900-1000 Kč, takže musím šetřit. Už mám stovku, hurá!

    OdpovědětVymazat
  4. Kitty ti určitě můžu doporučit, mám basičku a je moje nejoblíbenější.
    Teď si hodně přeju Cupid TTW,Faybelle, Lizzie a možná i Courtly. Taky mám radši záporné postavy.

    OdpovědětVymazat
  5. Na té fotce je Faybelle úžasnná!!! Uvažuju o pár z nich :D...

    OdpovědětVymazat