čtvrtek 31. března 2016

Nominace od Terez

Zdravím! Ach jo, já jsem na hudbě vážně závislá. Bez ní na počítači ani nic pomalu neudělám. :D Stále dokola poslouchám tu samou písničku – jop, je to cover Want to Want Me od Dove Cameron a Ryana McCartana. :D No a taky Glowing in the dark, jejich písnička..

Ještě mám pro vás připravených pěkných pár článků, ale Terez mě dneska nominovala, tak jdeme na to! :D (Jinak můžete se těšit mimo jiné i na Applin ,,Příběh Sněhurky".)

(Otázky jsem přeložila do češtiny.)

1.) Tvůj životní vzor?
Životní? Uff, tak to fakt nevím. Já asi ani nemám vzor, ale tak trochu je pro mě vzor moje nejlepší kámoška. Kája (Králová). 

2.) Oblíbená kniha?
Tak v tom mám celkem jasno. Série Škola noci (k ní jsem četla i dvě novely, ale ty mně až tak nebavily), Smečka, Vlčí pramen, Proroctví (Proroctví, Beze snů, Bohyně), díky němuž teď čtu Bohy Olympu, dále Selekce, Přivolávání, možná i Hostitel, to byla strhující kniha! Ou, a málem bych zapomněla na Skleněný trůn!

3.) Oblíbený film? 
Piráti z Karibiku!! O těch nemusím přemýšlet ani vteřinu. Miluju je! A díky nim jsem si zamilovala piráty.. A i díky nim vlastně miluju Vandalu.. Dále Ledové Království, všechny díly Doby ledové, Monster High a Ever After High filmy.

 
4.) Čím chceš někdy být? Pracuješ na tom či o tom reálně uvažuješ?
Umělkyní. V tom mám skoro jasno. Povídám skoro. Taky můžu mít nakonec nějaké normální zaměstnání, ale po tomhle fakt toužím. Dřív to byla módní návrhářka, ale toho snu jsem se vzdala. Stačilo by mi být malířka. Pro mě by asi byla práce snů ilustrátorka pro Mattel. Tedy když bych malovala/kreslila Monster High a Ever After High. To by bylo vážně úžasné!

5.) Letošní dovolená?
No, tak minulý rok to bylo už popáté Chorvatsko. Mám to tam moc ráda, poslední dva roky jsem tam s sebou vzala i monsterky a nafotila je tam. A tento rok tam možná taky pojedeme, teda doufám. Pokud si do té doby koupím Poseu (což je dost pravděpodobné!), tak by to bylo vážně úžasný, nafotit ji tam...


6.) Vysněný den?
No, tak to možná souvisí s jedním z mých ,,životních" přání. Ale to sem radši psát nebudu. Kdyby to někoho fakt zajímalo, tak vám to můžu napsat na mail (třeba Terez :D).

7.) Zájmové kroužky? Pokud ano, jaké?
Výtvarka. Jediný kroužek, u kterého jsem vydržela asi čtyři roky. A příští rok určitě taky budu chodit.

8.) Podporuje tě okolí v tvých životních cílech?
No jo, podporuje. Pokud zrovna myslím třeba to přání stát se umělkyní (malířkou/ilustrátorkou). Ale kdybych jako životní cíl brala mé řekněme velmi tajné životní přání, tak o tom zatím neví vůbec nikdo. :D Ani kámoškám jsem to zatím neříkala, a to je co říct!

9.) Koho bys označila za svého hrdinu?
 Pokud počítáme v realitě, asi to vážně bude moje nejlepší kámoška, Kája. A v knihách... Lokiho. (Nepleťte si ho prosím s Avengers.) Z knihy Boj o trůn, což je třetí díl Dědičky. A pak asi taky Lucas z Proroctví.

10.) Věříš v happy end? (Ve šťastný konec?)
Ano, věřím. A upřímně doufám, že se mi mé obrovské přání někdy vyplní..

Já nominuju Káju Královou a ..Karolí Kůrkovou.

Jinak díky Terez, za to, že si se mnou píšeš. Je fajn mít ještě někoho z blogu, kromě Káji (a Týnuše), kdo sdílí podobné zájmy, protože kámošku (že, Alí :D xD) už moje ,,věčné" básnění o Bozích Olympu začíná možná trošku děsit. :D

6 komentářů:

  1. Som rada, že si vyplnila, nečakala som takú rýchlu odozvu. :) (Ale to ťa samozrejme nemôžem porovnávať so mnou. :D) Na tú sériu o vlkodlakoch, o ktorej som ti hovorila, sa už fakt musím pozrieť, možno to bude práve táto Smečka. (Obálky sú tiež podobné, ak si dobre pamätám.) Ak chceš, tak mi to na mail môžeš kľudne napísať. ;) A to písanie? Nemáš za čo, beriem to ako samozrejmosť. Možno preto si s tebou píše menej blogeriek, že tu na seba nemáš kontakt. ;) Skús napísať Crystal, tá na gréckej mytológii a všeobecne knihách tiež ide. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, to je možná fakt. No jo, proč nedat do menu mail? :) :P

      Vymazat
  2. Jéj, tiež ideme toho roku do Chorvátska, na 10 dní, hrozne sa teším. :3 Ako vidím, čítaš dobré knihy, žiaľ, žiadnu z nich som ešte nečítala, ale chystám sa. Hneď po dočítaní Percyho Jacksona som BO chcela začať čítať, ale neviem to zohnať, čo je škoda, lebo sa na tie knihy fakt megamoc teším, PJ som si zamilovala, hlavne Nica di Angela. :33 PJ je naviac super v tom, že ma nakoplo v zisťovaní viac o gréckej mytológii (aneb som ako cvok čítala ako o závod Staré grécke povesti a báje xD)... Ehm... Na výtvarku chodím tiež, tiež je to u mňa jeden z mála krúžkov, ktorý ma chytil. (Chodím tam už 9.rok.) Pirátov z Karibiku mám tiež vcelku rada... No, trochu, no. V 4. bode - chcem niečo podobné tiež robiť, akurát na pc. No, v matteli by ma bavilo pracovať, to je fakt, no. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezká nominace. Já mám taky jako nejoblíbenější film/y Piráty z Karibiku. Potom ještě taky Pána prstenů. Jinak, děkuju, že jsi mě nominovala. (Takže to mám vyplnit taky, nebo ne?)

    OdpovědětVymazat