sobota 26. března 2016

Moje kresba Maddie Dragon games

Tak jsem tu s hotovou kresbou Maddie. Dokreslila jsem ji včera a dneska už mám pěkný kus z Melody Dragon games, ke které kreslím i jejího dráčka. Hodně jsem se vyřádila na Maddiiných vlasech, které mě bavily vybarvovat. A myslím, že s pozadím, které jsem nakreslila suchými pastely, to vypadá líp, protože bych řekla, že pak kresba vypadá jakoby reálněji, když je Maddie zasazena do nějakého prostředí. Posledních pár dnů jsem chytla zas strašný kreslící amok a i kvůli vám se budu snažit kreslit ještě víc. A taky mám teď takovou everkovskou náladu, chtěla bych nakreslit co nejvíc Ever After High z edice Dragon games!

Jinak dneska jsem byla u babičky, takže mám asi další troje focení. xD S rebelkami Cerise, Raven a Maddie. A taky jsem trochu pracovala na Melody, obtáhla jsem ji fixkou. Jen se mi nechce dělat ten její dráček. xD

Maddie mě fakt strašně bavila a doufám, že se vám bude líbit. :)

A taky si myslím, že jsem ji docela vystihla, za což jsem fakt ráda. Řekla bych, že vystihování everek mi jde líp než monsterek.





A takhle to vypadalo v době rozpracování, ale v pokročilejší fázi, než v jaké jste viděli kresbu v minulém článku.

A takhle to vypadá, když něco kreslím (a uspořádám si pastelky do řady, aby to na fotce vypadalo hezky xD).



Jinak asi v příštím článku se těšte na ukázku rozpracované Melody! ;)

4 komentáře:

  1. Moc hezká a povedená kresba. Na ty vlasy ti musela padnout nejedna pastelka. xD Já jsem si našla krásný obrázek Nefery Boo york od Freshplinfy, tak budu taky kreslit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Naštěstí mám ještě dost dlouhé pastelky. xD Bezva, už se těším!

      Vymazat
  2. Je krásná :D! Absolutně perfektní barvy :O!

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné! Ty vlasy jsou úplně dokonalý!

    OdpovědětVymazat