úterý 8. března 2016

Jaké je to fotit zrcadlovkou

Čauky ghúlky! Já vím, že se teď kromě básniček s občas pochmurnou tématikou moc neozývám, ale prostě jsem neměla náladu. Teď už jsem zase v pohodě a konečně mám moji obvyklou dobrou náladu. :P :D Vidíte, jinak bych tu vůbec nepsala ty smajly. :D

Chci vám ještě ukázat nějaké fotky, které jsem asi v sobotu zkoušela fotit taťkovou zrcadlovkou. Tyhle jsou focené jen doma. Ale možná už za pár dní budu mít moji vysněnou vlastní zrcadlovku!!

Skoro všechny fotky jsou focené na poličkách, kde mám své kříženky, ředitelku, na dolní poličce Catrine, Castu, River a nejnovější Lornu.








A tady je ukázka mého oblíbeného rozostřeného pozadí. :D



Tahle fotka se mi líbí obzlášť. :) ♥

Jinak protože je venku takové počasí, že by tam chcípla veverka (no jasně, lepší počasí si ani přát nemůžeme!), tak stejně asi toho teď moc nenafotím. Ale nebojte, já přinutím to počasí, ať se sakra rychle zlepší! :P :D

9 komentářů:

  1. Naozaj kvalitný foťák, čo je dobre vidieť aj na fotkách. Snáď budeš mať čoskoro vlastný. U nás teraz stále prší. -.-

    OdpovědětVymazat
  2. Od minulého focení zrcadlovkou se ti podařilo všechny fotky krásně zaostřit.
    Máš pravdu, ta poslední je úchvatná.:) Ale to jsou i ty ostatní.;)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké fotky. A nechtěla bys to vyřešit tak, že bys sis půjčovala taťkovu zrcadlovku? Vím, chceš mít svoji. Jinak, včera jsem v Pompu viděla Poseu a Kalu. Mě, i Kitty Black Rose se líbí Posea, ale jen od pasu nahoru... Kala moc ne.

    OdpovědětVymazat
  4. No, to bych nemohla fotit zdaleka tolik jako fotím doteď a hodně by to taťku omezovalo. A pro mě by to bylo taky omezující. Ale už je to ,,vyřešené"... Poseu i Kalu jsem také viděla asi před týdnem v Pompu. Kala mě uchvátila a Posea se mi tam právě nelíbila až tolik.

    OdpovědětVymazat
  5. Paráda! Zrcadlovka je určitě fajn...ale je hooodně drahá :D, můj foťáček fotí řekla bch parádně všechno možné :D..

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké fotky! Nejvíc se mi líbí ta s Meowlody.

    OdpovědětVymazat
  7. I tak mi to na zrkadlovku nepasuje, lebo je to i tak trocha rozmazané. :/ Teda až na tú Aveu. Najviac sa mi páči fotka s Aveou..

    Sunsetshy

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, moc hezké fotky. Jakou to máš, prosím zrcadlovku pro zajímavost? Já si teď pořídila tuto http://www.digital24.cz/digitalni-fotoaparaty/digitalni-fotoaparaty/zrcadlovky/canon-eos-100d.html a jsem nad míru spokojená ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle fotky byly focené taťkovou zrcadlovkou, já mám Nikon D3200.

      Vymazat