středa 3. února 2016

Moje 38. monsterka

Ahoj, původně jsem chtěla dát nadpis článku ,,To byste asi nečekali aneb Moje 38. monsterka", ale vzhledem k tomu, že jsem už prozradila, že mám novou příšerku do mojí Monster High party, tak se to nehodilo. Ale pořád nevíte, která monsterka to je. To vím jen já a moje kámošky.

Původně jsem šla v pondělí před výtvarkou, kdy jsem měla spoustu času, do Pompa s jasným úmyslem. Měla jsem v plánu koupit si Neferu Boo York, kterou si přeju už asi od září, takže dost dlouho. Když jsem s kámoškou vešla do Pompa, přes ostatní regály jsem vzadu, na tom místě, kde mají Monster High, viděla Catty z Boo Yorku. Jen Catty. Tak jsem doufala, že Nefera bude třeba za ní. Jenže když jsem přišla až k regálu s monsterkama a ,,prohrabala" ho, Nefera tam nebyla.

Z monsterek tam měli Howleen a Cleo Creepateria, novou Basičku Frankie, Marisol, Lornu a Catty, co si tak pamatuju. Z Ever After High tam měli pouhé dvě panenky, novou Apple a Blondie. Ani jedna se mi moc nelíbí. Blondie není tak špatná, ale Apple je podle mě hnusná. Má odporně mastné a splihlé vlasy, nemá silonky a boty má celé červené. Díky Grimmovi za moji starou dobrou hezkou Apple! No, kdyby tam měli Duchess, tak bych asi neváhala a popadla bych ji. Ne že bych si ji nějak moc přála, ale ona je prostě nádherná! A everky tam mají ve skvělé slevě (za 300 nebo 400).

A teď jsem měla dilema. Mám odejít s prázdnou a počkat, až někde budou mít Neferu... nebo si koupit Lornu? Protože Lorna se mi docela líbila a jednu dobu jsem si ji přála...
 (By Farrah.)

Nakonec jsem teda popadla Lornu, která byla slevněná na skvělých 299,- a zamířila k pokladně. Celou výtvarku jsem se těšila, až si ji doma rozbalím a taky jsem byla zvědavá, co na to řekne taťka. Lorna je totiž oficiálně první monsterkou a vůbec i panenkou, kterou jsem si kdy koupila sama. Pro vás je to asi úplně normální věc, ale já jsem si vždycky monsterky kupovala, když jsme byli třeba s rodiči v Dráčiku nebo po internetu. To je totiž blbé – z internetových obchodů nemůžu panenky objednávat sama. To prostě nejde.

Už před Lornou mi taťka nechtěl už žádnou monsterku nebo everku dovolit, tak jsem se rozhodla si ji jít koupit sama. :D Ale Neferku a Isi, které si přeju, tím pádem pořád nemám. Ale Isi je v sehnání maximálně na pár internetových obchodech. Tak doufám, že mi rodiče ještě někdy nějakou monsterku dovolí..

Jinak abych dokončila to, co jsem začla, tak taťka s mamkou se jenom divili, ale nezlobili se. :D No a teď už konečně na fotky, když jste přelouskali tento článek. :D

V krabici

Obrázek zezadu


Pár fotek, které jsem ještě v pondělí stihla cvaknout.




Jinak Lorna má velmi zajímavý a originální deníček, v podobě cestovního pasu. Nebo tak je to tam aspoň napsané.


7 komentářů:

  1. Jé, Lorna je moc hezká. Vůbec bych nečekala, že si vybereš zrovna ji.
    Že se velká jako Howleen a Twyla.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se Lorna moc nelbí,ale každý má jiný vkus.;) Stejně se ale moc těším na její fotečky venku.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna Lorna je u mě jedna z minima Monsterek, které jsem kdy od někoho dostala ... a o to větší radost mi udělala. :D Mám ji moc ráda, Skotku jednu mrňavou zrzavou. :3

    OdpovědětVymazat
  4. Lorna je krásná rozhodovala jsem se mezi ní a Marisol, nakonec vyhrála Mari, ale určitě bych jí do budoucna chtěla! Gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, Lorna je celkom pekná.Taká Škótka, no^^ Teda nie tak pekná, že by som ju chcela, ale pekná na monsterku :D Vlastne, jedinú monsterku, ktorú chcem, je Isi Dawndancer, ktorá sa mi strašne páči! Tú som videla v Alltoyse, ale stála 30€, čiže hodne. Radšej si počkám na zľavu... Inak, gratulujem.

    OdpovědětVymazat