čtvrtek 7. ledna 2016

#SAVEMONSTERHIGH

Ahoj, ghúlky. Asi už skoro všichni fanoušci Monster High ví o té katastrofální změně, kterou má Monster High projít. Chtějí vyhodit z děje spoustu monsterek a jejich obličeje nahradit odpornými, rádoby ,,roztomilými" obličejíky ve stylu Barbie. A mám pro vás skvělou, přímo ÚŽASNOU zprávu!!  

Prosím všechny fanoušky Monster High, ať si přečtou tento článek a podepíšou se k petici na zachránění Monster High!!!

Já jsem totiž našla tu petici, o které teď lidi mluví, kterou můžou ,,podepsat" všichni, kdo chtějí zachránit Monster High! Tady je odkaz: https://www.change.org/p/mattel-save-the-original-monster-high-dolls/share?after_sign_exp=default&just_signed=true

Pokud chcete zachránit Monster High, prosím, moc prosím, taky se zapojte! Nic vás to nestojí, jen stačí napsat jméno a příjmení, město, stát a e-mail a dát ,,Sign in" a tím se přihlásit k záchraně Monster High. Je tam už 11 465 hlasů, včetně mého. Za tu chvilku, co jsem to ,,podepsala", přibyli další 4 lidé! Prosím, moc vás prosím, možná tím pomůžete Monster High! A já myslím, že nikdo nechce, aby naše staré monstrózní ghúlky nahradily tyto ohavy:

http://41.media.tumblr.com/9208b8dd1f8762247607753cdba95f07/tumblr_nzxkn2qtXs1qzv1s2o2_1280.png 

http://41.media.tumblr.com/b8fa8a37f7907d5dad5ad18e4a249693/tumblr_nzxkn2qtXs1qzv1s2o1_1280.png 

http://40.media.tumblr.com/6c1f613367e7bb0e706ead3bbd64b90b/tumblr_nzxkn2qtXs1qzv1s2o3_1280.png

Pokud chcete zachránit Monster High, můžete také vyfotit protestní fotky, jako to udělala například Torinka. Nebo si můžete zadat do vyhledávače YouTube ,,#SAVEMONSTERHIGH" a dát palec nahoru protestním videím proti novým ...eh, monsterky se tomu říkat nedá.

Já jsem třeba dala palec nahoru aspoň na pěti videích protestujícím proti těmto hnusům, které mají nahradit Monster High. Například toto video je úžasné: https://www.youtube.com/watch?v=NasGlTix8_o Kvalita sice není nejlepší, ale všimněte si, kolik si s tím autor musel dát práce!

A s touto fotkou naprosto souhlasím!
https://c2.staticflickr.com/6/5665/23374166744_602d695784_b.jpg 

A nakonec dvě protestní fotky ode mě:
 

9 komentářů:

  1. Já už jsem také podepsala tu petici.Vůbec se mi tyhle nové panenky nelíbí.Nejsou už od pohledu příliš fotogenické a vypadají trochu jako Barbie.
    Taky udělám nějaké fotky a z toho prezentaci nebo tak.
    #SAVEMONSTERHIGH

    OdpovědětVymazat
  2. Snáď som to odoslala, dúfam... + poslané niekoľkým ľuďom. Snáď sa to podarí a dáme túto katastrofu preč. Teda, Frankie je ešte vcelku pekná a toto sú Monster High, nie Barbie! Teda nie, že by som mala tak veľmi rada MH, ale poznám ich asi tak dlho ako Winx a filmy sa mi páčia! Ony sú originálne aké sú... Aj keď bábiky nezbieram, už len keď si predstavím Isi (tú jedinú chcem... Možno Lagoo basic) s týmto face (teda AK ju nedajú z deja preč)... Inak, pozrela som sa na pár epizód dnes z novších videí, prečo tam má Frankie iný face?? Taký... Akoby zmenšný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, oni už před nějakým časem trochu předělali obličeje pár monsterkám, ale jen ve videích (kreslených).

      Vymazat
  3. já si myslím že stejně i tak se to nikomu nebude zamlouvat a nebudou to kupovat takže je nebudou prodávat a dají tam ty staré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, uvidíme, ale sdílím stejný názor. :D Koupí si to pár malých holčiček, ale ty prostě jsou rády, že mají panenky a nemají třeba 20, 30 nebo i 100 monsterek, jak někteří (šílení) sběratelé. (To slovo ,,šílení" patří k těm, co mají třeba stovku monsterek nebo víc. :D) A pak si třeba koupí bárbíny. Pche, hlupáci, tím fakt nic nezískají. Vždyť i tak už to musí být miliardářská firma, protože dělají MH, EAH, Barbie,..

      Vymazat
    2. Nechcem nič hovoriť, ale Mattel je teraz skôr v strate. Barbie sa už moc nepredavajú...

      Vymazat
    3. Ale stjeně vydělávají na MH a EAH, a to určitě nejsou malé sumy..

      Vymazat
  4. Přesně tak! Ty tvé fotky jsou krásné! Hodně originální :)

    OdpovědětVymazat