pátek 5. června 2015

Moc hezká fotka od Mattela a nejen to...

Před pár dny jsem si na instagramu Monster High všimla této moc hezké fotky. Teď je na MH instagramu hodně pěkných tématických fotek s novými basičkami. Tahle fotka mi připomněla včerejší den, kdy jsme jeli nakupovat boty a oblečení, ale z oblečení jsme koupili jen tílko. Dneska jsme jeli ještě do Kiku a koupili jsme krásné oranžové tričko s levhartem. Jo, v Kiku se vždycky najde něco hezkého. :)

https://igcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t51.2885-15/11357657_432318596952152_1489270774_n.jpg

Ty boty nejsou ani na klínku, je to spíš vyvýšená podrážka (protože mám ploché nohy, nemůžu mít boty na moc velkém klínku nebo podpatku :/), ale mně se moc líbí. Jsou moc krásné! Třeba se vám ani tak nelíbí, ale mně jo. A jsou pohodlné. :)

Cleo se přišla podívat na můj nový ,,módní přírůstek".

A tohle tričko. Moc se mi líbí, je pohodlné a má takové ,,volánkovité" rukávy nebo jak to říct. Zítra si ho vezmu na výlet do zoo s fotokroužkem, to se mi bude hodit. :D

2 komentáře:

  1. Krásne veci! :3 Tiež ma trápia ploché nohy... Musím nosiť také tie ortopedické vložky a topánky s klenbou nôh. :/ A to ma štve. -.-

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi tvoje nové věci i ta fotka líbí :). A poché nohy sice nemám, ale mám trochu křivé záda....a to z báglu do školy,...to je hrozný, co nám ta škola provádí ):P!

    OdpovědětVymazat