pátek 20. března 2015

Můj názor na film Škola duchů

Ahoj, ve středu jsem zhlédla zbrusu nový Monster High film Škola duchů, nebo-li Haunted. Můj názor na něj je, jako většiny lidí, spíš záporný. Ne, že by byl špatný, ale mě prostě zrovna nenadchl a moje očekávání byla teda větší. Ale nápad je skvělý. :) No, tak teď to záporné... Zdálo se mi, že tam ghoulky pořád říkaly a omílaly to samé. A ta zápletka byla jak pro malé děti, snadno prokouknutelná. Až na to odhalení na konci, to mně nedošlo. Čekala jsem, že bude Porter aspoň ve filmu dobrý, když je hnusný jako panenka. Třeba Neighthan se mi před filmem Monstrózní splynutí nelíbil, ale ve filmu byl skvělý a roztomilý. Jenže Porter, podle mého názoru, byl magor. Podle mě se choval někdy dost jako nadutý pitomec. xD Nebo pro změnu trapný. :P Kiyomi byla dobrá, ale nemusela být takový ,,křehká"....no, jestli víte jak to myslím. Držela se spíš zpátky a tak. Draculaura tam byla trochu trapná, nevím, co na tom účesu bylo tak hezkého. :D A teď zas to pozitivní. Vandala tam byla monstrózně skvělá! :D Taková pirátská... :D A její mazlíček Jo (neboli Aye) byl strašně roztomilý! Opravdu velká škoda, že Mattel k Vandale jako panence neudělal mazlíčka. River se mi ve filmu také líbila. A ta loď Solty Spectra byla prostě úžasná! ♥ Jinak Vandalu si moc přeju a určitě si ji někdy pořídím! :D :) S ní se budou hrát skvělé pirátské hry! ♥ :D Taky proto je mi Vandala asi tak blízká, miluju třeba Piráty z Karibiku, takže MH pirátku v tak úžasném provedení jsem si hned zamilovala! Konec filmu se mi na jednu stranu líbil a druhou stranu nelíbil. Hodně mě naštvalo, jak se jedna zlá postava (neprozrazuju pro ty, kteří film ještě neviděli :D :)) přiznala ke všem svým chybám, bylo jí to líto, apod. a stal se z ní svatoušek. Já osobně bych to teda udělala tak, že ji třeba monsterky porazí, nebo něco jiného. Tohle bylo podle mě chabé. Ale líbil se mi konec na Monster High, s Vandalou, ...

Jinak tohle byl jen můj názor, nikomu jeho názor neberu. Klidně napište do komentů svůj názor na Školu duchů. :)

Avatar s Vandalou vytvořila Týnuše.

4 komentáře:

  1. Môj názor už vieš , takže sa nechcem rozpisovať :D . To s tým účesom Draculaury bolo fakt trápne a hlúpe , veď s tým účesom vyzerala akokeby po nej prešiel elektrický prúd :D .

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, někdy se na to mrknu ale Porter je blbec už od pohledu- jako panenka i animace :P...

    OdpovědětVymazat
  3. Chystám se na něj podívat. Uvidíme, jaký bude. :)

    OdpovědětVymazat
  4. No, nakonec jsem změnila názor na film- byl podle mě lepší než Freaky Fusion. Ale ta zápletka byla celkem dětinská a Spectra se tam chovala jako mamlas: "Oooch, půjdu skontrolovat Portera...bla bla bla". Naštvalo mě že nedává drby na blog- to není ona! A Revenantová se omluvila?! Blbina...Ale moc se mi ve filmu líbila River a Vandala! Dala bych mu asi 8/10 bodů.

    OdpovědětVymazat