středa 14. září 2016

Just my internal feelings...

 
Meheh, kdo mě donutí se učit? Myslím, že nikdo. -_- :D To budu muset zvládnout sama. ... Ale mně se taaaaaaaaaaak nechce. Ach jo, zase to tu pomalu, ale (ne)jistě začíná na blogu umírat.. nebo aspoň mně se zdá. Proč musím umírat ve škole i na blogu? Dneska jsem usínala/umírala v chemii. Což sice není nic neobvyklého, ale cítila jsem se prázdně. Myslím v mozku. :D Měla jsem jej úplně vygumovaný. -_- xD A kdybych měla ze školy vyřadit jeden předmět (což mi připomíná ten tag, který jsem ještě nevyplnila.. :P), chemie by to nebyla, páč tam mám aspoň čas na myšlenky na L. .. a další osoby. Tím ,,L." nemyslím jen jednu osobu. :P Eeeee, proč se musím učit? Stejně to po testu s klidem zapomenu..

http://data.whicdn.com/images/92071936/original.png
 .. Jo, vím, ale nechci. -_- :D

Ach jo, dnes se mi nic nechce. Mám žvanící náladu.. Včerejšek byl úžasný! Ale doma jsem nic nestihla. :D Mám až moc kecací náladu.. A Lokiovskou... 

Víte, co jsem se právě dozvěděla? Mně to pomalu docházelo už před pár dny, ale teď mi to zřejmě došlo úplně. Velmi nerada to říkám, ale.. Tom Hiddleston... zřejmě... někdy... byl... hostem... v Top Gearu. A víte, co to znamená? Já s bráchou a taťkou sleduju Top Gear už pěkných pár neděl a... buď jsem zrovna ten díl neviděla, nebo (což je taky možnost) jsem ještě Toma Hiddlestona neznala a tudíž si to nepamatuju. ... Doteď to rozdýchávám.. A víte, jak jsem v tu chvíli vypadala?

http://media.tumblr.com/3732093e329a4b44796ecf51d9fffa48/tumblr_inline_mw6nq8dtcu1s3jam2.gif 
Ne, takhle ne. :D
Tohle je přesnější.. Nebo jsem tak vypadala možná vnitřně..
http://memesvault.com/wp-content/uploads/Laughing-Then-Crying-Gif-Tumblr-05.gif
 https://67.media.tumblr.com/6bbecf0d4e28d2f0e8899c0d755f354a/tumblr_inline_nzq64kvtcw1tr7t51_500.gif 
 Ne, ne, ne, ne, NEEEEEEE!!! To není pravda! Tom Hiddleston byl v Top Gearu a já to neviděla?? Proooooooooč? Prosím, prosím, ať to aspoň najdu nahrané... pak budu nejšťastnější člověk na Planetě psychopatů. Aspoň na chvilku! :'( 

https://7321-presscdn-0-57-pagely.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2016/03/possibly.gif 
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/18/db/3f/18db3f1b09e41e80f51f9b22c318bc79.jpg 
No, aspoň tohle mě vážně rozesmálo:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e9/a6/0c/e9a60c869532bc6de87ec336daff5ff8.jpg 
 :'D Věřím, že tohle rozesměje všechny... :'D

A ještě nakonec... (protože i tak si velmi optimisticky myslím, že tento článek nebude nikdo číst.. ani komentovat).. jeden FAKT. 
http://www.helpingwritersbecomeauthors.com/wp-content/uploads/2016/07/tom-hiddleston-is-the-most-interesting-man-in-the-world.jpg
 ... Prostě fakt. :'D Thora mám ráda, ale.. Loki je nejlepší! :D Protože... já vždy musím mít zbožňovat ty, které většina nesnáší.. Dobře, teď upřímně... vím, že někteří z vás četli Selekci. Kdo zbožňoval Aspena až do konce a pořád si nějak vnitřně přál, aby s Americou byl on?

Hmm, ale do Jokera se asi nezamiluju.. i když.. nemohu si být jistá..
 Hmmm, TOHLE na mě myslím sedí... Strašně se mi ta písnička (odteď! :D) líbí! A najděte si k tomu text! :P Okay, TADY je.

No, radši budu končit. ;) :-P Hmmm, Joker, Harley.. Jeden větší úchyl než-li druhý. Joker je podle toho klipu psychopat jak vyšitej. 

Adios amigos!
https://67.media.tumblr.com/4e7a04773834049edd9192180feffe54/tumblr_inline_nagm29E6Xq1r2hr2x.gif

3 komentáře:

  1. Já Top Gear nesleduju, vlastně nevím, o čem je.

    OdpovědětVymazat
  2. Mne prišli Harley a Joker ako pekne zohraná dvojka. :D Ten vtip poznám s Voldym.
    "Hej, Voldy, meníš sa na pekné monštrum. Daj si Snickers!"
    "Lepšie?"
    *zmení sa na Voldemorda za mlada, keď bol krásny*
    "Lepšie!" :D Ten vtip mám aj v mobile. :D No, Loki... Videla som len jeden film, čo povedať. Inak, diely Top Gear určite nájdeš aj na internete, alebo zadaj Loki v Top Gear a niečo ti nájde. :D Ja to nesledujem a neviem, čo to je... Ja v telke pravidelne sledujem Vtierku Castle. :p Ja Aspena nijak zvlášť neobľubujem, moja naj postava bola Ashley. Nuž... Zo Sebevražednýho oddílu mám najradšej Katanu a Witch, ale Jokera mám tiež rada.

    OdpovědětVymazat
  3. Eee, ten JOker je poměrně nechutný psychopat, nebo tak na mě zatím působí. Harley je nej :D. Ale mám pocit, že na konci bude s Jokerem :P. Ha, Top Gear je super...ale nejde nám Prima Cool xP. A Aspen je pitomec! Ale to už jsi ode mě slyšelaaa...

    OdpovědětVymazat