středa 3. srpna 2016

Plány pro blízkou budoucnost a ukázka rozdělaného portrétu

 

Myslíte, že ze zlomyslného potěšení nemůže vzniknout radost? Haha, omyl! :D Nějak se mi celkem zalíbila píseň Just Like Fire od Pink, má skvělý text. Vážně skvělý.. Občas skvěle vyjadřuje moji náladu. Taková rebelská píseň. Mě baví být mrcha. Asi by to do mě moc lidí neřeklo, ale (já za to nemůžuuuu! :D xD) až moc se vyžívám v drbání a pomlouvání ostatních spolužáků spolu s kámoškami... Miluju vymykat se pravidlům. A ne, nevypadám na to ani v nejmenším, ale občas se vyžívám dokonce i v hádkách a rozepřích se zbytkem třídy. ... Miluju ten rebelský pocit, nebýt ani zdaleka taková jako ostatní. A stačí jen pár přátel, čtyři pravé kámošky, a můžete se klidně postavit třicetičlenné bandě. Protože v jednotě je síla! A ať je vás třeba jen pět proti celému zbytku třídy, jste spolu a nic vás nerozdělí. Víte o sobě (téměř) vše, i s vašimi nejtemnějšími zákoutími a touhou občas někomu zakroutit krkem (eeehm, ano... třeba já jsem... náladová xD), a společně vás nic nesrazí na kolena. Nevím, jak to popsat, ale je to vážně opojný pocit. Pcha, na co se kamarádíčkovat se všemi, když můžete mít třeba čtyři kamarádky, které vydají za sto jiných lidí?

*Velmi nerada to přiznávám, ale občas.. mám pocit, že se cítím jako Hardin.. K lidem obecně chovám asi takovou lásku, jakou bych vyjádřila mým přívěskem tesáku. ,,Můj recept je ohryzat, ožvejkat, odhodit." .. Tak nějak to řekla bábi v Době ledové 5. :D :P*

http://31.media.tumblr.com/cec2211ec7583dd57a5fc00d0827c718/tumblr_mjve690khc1s8nl7zo1_500.gif
 Ještě budu křepčit na vašich hrobech!

https://66.media.tumblr.com/d34da46caf35a11725701b368f175072/tumblr_mw7uabq1111shcqoxo1_500.gif

*Ta včerejší (a předvčerejší) návštěva u mě mě moc bavila, ale 6 společných hodin uběhlo až moooc rychle. Vážně se nemůžu dočkat další oslavy nebo návštěvy! :D*

A první dva odstavce jsou zřejmě možná důvodem, odkud pochází má lehce vyšinutá láska k záporným postavám. Ne knižním, to jsou šmejdi a vrazi. (Neferet?? Arone?!) Ale zbožňuju ty animované (Mira, Courtly, Faybelle, z MH Torča, Meowy, Purrsy, Nefera) a občas se najde i nějaká filmová... Lokiiiiiiii!!!! ♥ :D xD Já ho vážně zbožňuju! Ten jeho zabijácký zlomyslný úšklebek!! (Já jsem děsně úchylná na úšklebky, věděli jste to? xD Tam odněkud zřejmě pochází i můj většinově ironický humor...) A také, čímž se dostávám k polovině tématu tohoto článku, ....



Calypso

http://michaelmay.us/15blog/10/1002-tiadalma.jpg

Jedno slovo, jedno jméno, a zní mi tak hrůžasně. Calypso (nebo také Kalypsó, v počeštěné verzi) je kromě Pirátů z Karibiku, kde jsem si ji zamilovala pro její tajemnost, ďábelský úsměv a její celkový charakter, i v Bozích Olympu. ... Ta je také skvělá! Ale dnes se to týká Calypso z Pirátů z Karibiku.

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140425015640/disney/images/0/09/Calypso-pirates.jpg

Mám v plánu ještě asi 12 portrétů (a o nápady nouzi vážně nemám!) a za polovinu prázdnin jsem nakreslila dva. Potlesk, lidi! Z čehož je pouze ten druhý z mého původního pomyslného seznamu. (:D) Samozřejmě, že já idiot jsem si na začátku prázdnin řekla ,,Jen jednu nebo dvě oddychovky.. Nebo prostě pár.." Tak jsem začala kreslit moji milovanou edici Epic Winter (do které jsem se tohle léto fakt zbláznila) a voilà, už mám sedm kreseb! (A dva portréty... haha. Zuzu, tebe to nějak vyčerpává, ne?) 

Což mi připomíná... víte, jak to dopadá, když se večer dívám na film a pak si do noci ,,čtu" (načež jen listuju v After... ,,listuju" a detailně si pročítám všechny ty, ehm, zajímavé :D úryvky) a huuups, už je po půlnoci! Kašlu na tooo, ještě chvíli. A pak se probudím brzo. Ještě si čtu Soumrak a s pocitem, že toho stihnu za den víc, se už do postele nevracím. Haha, pak jsem celý den ospalá a stihnu toho... fakt ,,hodně". :D Sakra, já idiot... Už musím začít ten portrét..

Na internetu jsem již narazila na portréty Jacka, Elizabeth i Willa. ... Ale Tia Dalma? Kolik lidí kreslilo Calypso? No dobrá, našla jsem i celkem fan arty a portréty (úžasné!). Ale ne, nechci ji kreslit, abych byla originální. Jednoduše je to asi má nejoblíbenější postava ze trojky. .. Promiň, Jacku. Promiň, Eliz. Promiň, Wille.

Uvažuju o jedné z horních dvou fotek. ... Možná první?

Více takovýchto kreseb a jdu se oběsit! (Ne, nebojte, nemyslím to vážně, to je jen můj styl smyslu pro humor. xD)
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/80/d6/27/80d6270b9e4d671fce0ac2c5074ee53b.jpg
K tomuto mám vážně obrovskou úctu. Stvořitelé jsou neuvěřitelně talentovaní lidé!
http://2.bp.blogspot.com/-J8Px8vbfuI4/VJMpwW3xtpI/AAAAAAAAZPU/XQmfRCz_eCY/s1600/10-Pirates-of-the-Caribbean-Captain-Jack-Sparrow-Daisy-van-den-Berg-How-To-Draw-a-Realistic-www-designstack-co.jpg

A ještě něco vám musím ukázat!

http://pre09.deviantart.net/c750/th/pre/i/2012/179/5/6/calypso_by_littlemissanthrope-d556gra.jpg 
Taaak, co na ni říkáte? No, povězte, není překrásná?! Custom Calypso.. Kdyby se někde dal sehnat a objednat k nám, HNED bych ji brala, načež bych doma radostí asi probořila strop. .. Hodila by se mi k Vandale.. A mít doma vlastní Calypso?? K nezaplacení!!

Taaak, a poslední bod dnešního článku. Je jím portrét zpěvačky Adele, na který jsem... malinko pyšná. Jen trošku, když se porovnám s ostatními výtvarníky, kterých je na Instagramu plno, ale přeci. Asi ho dám na přijímačky, i když má nějaké chyby, ale tentokrát snad ne tolik zřetelné. A myslím, že jsem ji i celkem vystihla. Ovšem možná jsem ji trochu zestařila, protože jak jsem si na dávala záležet na stínování, tak jsem to přestínovala. Pak jsem to asi třikrát či čtyřikrát gumovala a možná to trochu spravila (Ty vogo, že bych zapomínala pravopis? Musela jsem to googlovat. xD), ale stejně.

Dejte si na tom záležet a přestínujte to jako já a pravděpodobně daná osoba bude vypadat staře. Nevystínujte to moc a nebude to vypadat tak věrohodně. 

*Já jsem prostě ztělesněný štěstí, co? xD :P*

Bohužel Adele zatím neuvidíte dokončenou, protože jsem si až po dnešním stažení fotek uvědomila, že jsem ji nevyfotila ve finální podobě a chtěla bych vám ji ukázat. xD

Takže se těšte na hotovou, muheheh!! :D A taky na Blond!

A takhle ubohoučce vypadají mé náčrty. (Yeeey! xD)

Nevím, jestli mám křivku tváře správně (upřímně o tom vedu vnitřní monolog.. téměř... prostě jsem na pochybách), ale musela jsem to zúžit, aby byly rty u okraje obličeje.





A tady se to už začíná celkem pěkně formovat.

 Taaaak, těšte se na další kresby, velikanánské zásoby fotek (některé i staré víc než rok xD), moje nekončící žvanění a loučí se s vámi vaše rozpustile zlomyslně veselá...
 

Adios mis queridos amigos!

4 komentáře:

  1. Proč tak dlouhý? Bééé, číst to je sebevražda. Už o tom článku vím půl odpoledne, a až teď ho čtu :P. Hm rebelství...Nedávno jsi říkala, že naše třída je celkem fajn a teď "stojíme proti zbytku", jo :D? Pff, naše třída je divná, stýskat se mi po ní nebude ani v nejmenším. Mě se víc líbí ta horní fotka Calipso. A ten custom se mi moc nelíbí, protože má úplně jiné oblečení, než má Calips ve filmu. Viděla jsem jeden hezčí ;D. Ty dva obrazy/obrázky jsou boží :O! Hlavně Jack. A Adele se Ti povedla ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem nesmírně ráda za tvoje dlouhé články! Jsou úžasné!

    Nás je ve třídě dvacet a já našla jen dva...možná tři lidi, se kterými se dá normálně mluvit (samozřejmě ne o mém neobvyklém koníčku, proto mám svoji nejlepší kamarádku jen jednu)!

    Calypso je mi také velmi sympatická, ale já mám na prvním místě stejně Jacka...;) a ty jejich kresby jsou tak dokonalé, že je snad nemůžou ani kreslit normální lidi:)

    Adele vipadá velmi zajímavě, těším se až ji uvidím dokončenou! Jen tak dál :D



    OdpovědětVymazat
  3. Bože môj! Už tretíkrát sa mi zmazal koment. -.- Adelle sa ti podarila. :p Teším sa na dokončenú. xD

    OdpovědětVymazat
  4. Kresba vypadá moc krásně, taky se těším na dokončenou. Já jsem Piráty z Karibiku neviděla, ale kresby jsou nádherné, hlavně Jack.

    OdpovědětVymazat