středa 31. srpna 2016

Můj návrh... něco VELMI SPECIÁLNÍHO!

Buena tarde!

Dýchej... dýchej... Ne ne, prázdniny končí už za pár hodin tím, že půjdu spát a já ještě ani nemám nachystaných těch pár věcí. .. A chci ještě kreslit.. A chci další dva měsíce prázdnin navíc...

Momentálně se má nálada pozvedla na poměrně skvělou úroveň. Což ráno nebylo. xD Hmmm, zjišťuji, že mám poměrně, řekněme jiný vkus na kluky... :D

http://38.media.tumblr.com/283d580b64a90af26d245cc9090c997c/tumblr_n92xriF2XI1sm4glco2_500.gif

Nebo... ne?
http://media2.popsugar-assets.com/files/thumbor/lGHZdcmqDp8pNMxJQDvvSqu_L34/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2014/11/03/896/n/1922283/eea61855e7e79d0e_gif-loki-marvel-thor-Favim.com-1579423/i/you-realize-all-about-Loki.gif
Ale ovšem, že ano. :D

Dobře, tohle není článek o Lokim. Ale mohl by být! :D

Taaaaaaakžeeeeee... já zas nevím, jak ,,začít". Hmmm, dnes jsem ani neměla náladu na navrhování (dokonce ani pořádný nápad xD), ale nakonec jsem začala tak nějak čmrkat postavu a vzniklo z toho něco úžasného, co se mi líbí. Vlastně jsem tím postupně získávala inspiraci tak nějak ze svého vlastního nitra.

Nejdřív jsem to kreslila ještě u notebooku. Pak už jsem jej konečně vypnula a šla jsem ven, protože už před nějakou dobou mě napadlo návrh oživit. Čím? Něčím plastickým. Konkrétně okvětními lístky růží. A samozřejmě, že nejsem takový ničitel, abych plenila naše krásné růžové růžičky, ale sesbírala jsem to z opadaných lístků.

Kdyby to někoho zajímalo, lepeno je to Herkulesem a zatím to drží. :P :D Jediné, co mne mrzí je, že každý okvětní lístek jednou musí uschnout. :/ Ale mám to ve foťáku navždy uchované! ... Hmmm, třeba by to šlo upotřebit k přijímačkám?? 

No, upřímně jsem vcelku spokojená... Popravdě jsem na sebe velmi pyšná a strašně se mi to líbí. xD

http://24.media.tumblr.com/440ac7c05c04c2001c90a039684913c5/tumblr_mupxk3Vtvb1r5a08so1_500.gif 
 Of course not... :D

Taaaak... velká chvíle odhalení....


Lalaalaaaa....

Lalaaaaa...

♪ Však buďte dítka bez obav, Augustík Kdoule bude zdráv... ♪

Tady to je!

https://67.media.tumblr.com/13d2f9e36f5fde47d59b4fa9cf6150a7/tumblr_mu5sph7pPn1rn9ixao2_500.gif 
Oh, thanks.. xD

Dobře, myslím, že vás nezajímá moje egoistická debata se sebou samou Lokim.. :D

Taaaak, co na to říkáte? Moc ráda bych věděla váš názor! I když jsem se u toho asi ani jednou neusmála, bavilo mě to! :D xD Holt jsem neměla náladu, no.. 

*Ti kluci jsou v dnešní době tak dementní.. Proč nepotkám nikoho jako Lokiho nebo Lea?*

 A detaily! Plus konec mého zamilovaného.. eeem, tedy chci říct zcestného, žvanění.

Já vím, tohle je detail jako prase. xD Je to jen z jiného úhlu.. :D Ale další už jsou! Víceméně..

A náhrdelník výsledně nesměl chybět, protože co by jinak vyplnilo ten hluboký výstřih? Aha, už vím.. ale náhrdelník se stejně hodil!

Pardon za ty poněkud palčákovité ruce, ale fakt se mi je nechtělo kreslit.. :D Neumím kreslit realistické ruce podle paměti/fantazie.. :´( xD

Jak jste si mohlo povšimnouti, taková horní vrsta (neviem, ako bych to tak popsala...) je ze seschlých lístků. A to záměrně. A dole, kde sukně končí, jsou pak opět takové sušší lístky. Ale ne úplně.

A obličej tam dokreslit nehodlám. To já u návrhů nedělám. .. A stejně, když se je pokusím nakreslit podle fantazie a NAVÍC v takto zmenšené verzi, to dopadá děsně.

No, nakonec se z toho vyvrbilo něco ÚPLNĚ jiného, než jakou jsem měla původně představu, ale.. to nevadí! :D xD Stejně to tak vždy dopadne. :D U všech mých tří návrhů za prázdniny. .. Původně to měly být rudé šaty s rozparkem a květinami (no.. okvětními lístky :D) pouze jako lemováním. Ale fakt mi nešly nakreslit nohy..

Troufám si říct, že je to zřejmě jeden z mých nejoriginálnějších návrhů... Možná úplně. Těmi lístky, které to dle mého dělají kreativním.

Tak co? Budu ráda za naprosto každý názor!

A teď už...

Buenas noches, amigos!

13 komentářů:

  1. My sme na prvom stupni robili niečo podobné, ale z látky. No, vtedy som na to bola veľmi pyšná, mala som to najkrajšie z triedy (ako vždy v starej škole), ale teraz mi to príde ako úplný hnuus. xD Tvoje šaty sú originálne a zaujímavé, výsledný efekt je hodne pekný. Oh, Herkules. xD Aspoň, že nie Herakles, to by sa naštval a nedržal. :'D Jo, ruky sa blbo občas kreslia, ja to robím vždy tak, že kreslím podľa svojej ruky, čo mi často pomohlo, keď kreslím fan art. A keď kreslím fan art v pohybe, ktorý neviem úplne z hlavy, väčšinou sa odfotím a kreslím podľa seba ako seba. :DD Och, vy máte dnes školu... Och, vďaka ti, Dňu Ústavy Slovenskej Republiky, vďaka!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Luxus!:). Je to fakt zajímavý nápad a opravdu skvěle uskutečněn.;) My jednou v příroďáku lepili okvětní lístky, pestík atd. Pak jsme to měli popsat a oznámkovali nám to. Ehm...Bylo to naposledy,co jsem lepila muškát!!!:D Už nikdy kytky lepit nebudu...NIKDY.:D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné! Máš super nápady, k přijímačkám by se ti to hodilo ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Upřímně, neznám nikoho, komu by se Loki nebo Tom Hiddleston celkově nelíbil, on je prostě boží. :D

    S těmi okvětními lístky to krásně prokouklo, máš dobré nápady. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten návrh se ti moc povedl! Rozhodně by jsi v tom měla pokračovat! Hmm...připomíná mi to jednoho umělce z instagramu (jestli chceš můžu ti poslat odkaz);)!
    Osobně neznám žádného kluka, který by byl jako Loki nebo Leo, ale znám jednoho co je skoro jako Edward z Twilight! Možná hezčí...:D Ale zbytek kluků je banda debilů...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Edwarda nerada. xD Podle mě je tak krásný, až není. xD Jestli chápeš.. :D A nemám ráda takové ty.. hmm, hezouny.. kteří mají prostě zapůsobit svým vzhledem.. To já spíš hodnotím i podle povahy... A klidně mi ten odkaz pošli! Já na Insta sleduju spoustu lidí (i umělců) a právě, že takový ,,styl" návrhů jsem tam také viděla a strašně se mi to líbilo!

      Vymazat
    2. Jo, máš to na mailu!
      Máš pravdu, ale ten kluk je mnohem hezčí a milejší verze Edwarda;) Jinak, jen tak mimochodem věříš na upíry? :D

      Vymazat
    3. Ne. xD Nevěřím, ale četla jsem knižní upíří sérii. A ne, Stmívání to nebylo. :D Školu noci. Dlouho to bývala má naprosto nejoblíbenější knižní série. Všech 12 dílů. A dvě novely. Neferetino prokletí a Drakovu přísahu.

      Vymazat
    4. ;) Já taky moc upírské romány nevyhledávám, ale Twilight máme ve čtenářáku...:P

      Vymazat
  6. Krásné! Ta sukně je prostě bombová!!! Aaa, kluci :D...Loki se mi nelíbí :P. Jo, většina kluků je jen banda debilů, souhlasím s Beccy. Až na jednoho nejmenovaného... Já budu radši ticho xD!

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná kresba, umíš nádherně malovat! Je to originální nápad, snad bude nějakých podobných kreseb víc. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ani mne sa ten Loki nepáči. xD Je celkovo sám o sebe divný. :D No, nie je to môj typ a bodka.
    xDD Tá kresba ma vážne oslovila! :3 tie lupene boli skvelá voľba, je to prenádherné. :P

    OdpovědětVymazat