pátek 5. srpna 2016

Just right! aneb 7. kresba EW... Blondie

Taaakže, od zítřka zhruba do 13. srpna vyhlašuji z nutných důvodů (ne, není to moje pohnutá psychika :D) pozastavení. Je tam i obrázek s pozastávkem s mojí fotkou, který tvořila Farrah. :P

No. Kdybych měla stáhnuté ty fotky 2. dokončené Adele, ukázala bych vám ji. Jenže nemám a při malém množství fotek není to stahování zrovna nejefektivnější. A Blondie se mi dnes na blog dávat nechce. :P I když jsem s ní poměrně hodně spokojená. Možná téměř nejspokojenější ze všech sedmi kreseb EW. .. Hmm, dnes vychází ten film, víte to?! Ale... pokud vím, je na Netflixu.. takže smůla. Třeba ho někdo dá na YT.. Někdy.


No, jen tak pro zajímavost, od předvčerejška teda pracuju na Calypso, ale není to ani jedna z těch dvou uvedených fotek. Našla jsem si třetí, no. :P Mám tedy ještě dvě fotky (z předchozího článku ta vrchní a ještě jedna nově nalezená), podle kterých bych ji chtěla kreslit. Calypso je jako moře. Sveřepá, bouřlivá a nevyzpytatelná (mrcha). Ale je úžasná! Sice dost solidně zahýbala mým psychickým stavem, ale nakonec myslím, že se mi daří.


No, když jsem se na ni ptala taťky, říkal, že vypadá jako zombie a působí negativně. No, podle mamky jsem ji poměrně vystihla. Dle vlastního názoru si myslím, že se začínám zlepšovat. V začátcích Cal. jsem si říkala ,,Sakra, to jsem snad slepá? Neumím vystihnout to, co vidím před sebou?" Ale nevzdala jsem to, i když jsem k tomu měla sklony, a myslím, že z toho začíná vycházet něco smysluplného. A je to pro mě cenná nová zkušenost, protože Calypso se opravdu hodně liší od Adele, Dove Cameron, Angeliny, Luka Pasqualina, Aramise a dalších, co chci kreslit. Na mě působí celkem pozitivně. Možná proto, že jsem s ní poměrně spokojená a že temné a zlé postavy mi dodávají kuráž.


Hmmm... víte co? Tak já vám tu Blond ukážu. Jen doufám ve větší komentovanost, poslední dobou se vám nějak nechce, co? :P



Ale nejdřív náčrt, okay? Na celou kresbu si musíte počkat do celého článku. *Zlomyslný úšklebek.*
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/75/f3/cc/75f3ccbc9bf55d204f8a1b0eb08c55eb.jpg

 







Kdo ví, jestli jsem tady spíš pošahaně fotila své nalakované nehty než samotnou Blond.


Zde vpravo nahoře vidíte jediný náznak budoucí Blondie v outfitu EW, poněvadž ta hlavní má jen přehoz, jinak má svůj klasický obleček. 

Tak tomuto já říkám pozdní noční čmrkání.

 Nakonec byla celá kresba hotová za tři dny (chtěla jsem jeden nebo dva). U té malé Blond jsem fakt rychle čmrkala a za chvilku byla hotová. Je to z vystřihnutého obrázku, kde jsou všichni na horské dráze a všichni kromě Blondie se tam tváří, jako by se měli za dvě vteřiny rozplácnout o zem, jen Blond má vykulené oči nadšením. Netuším proč, ale budiž. Už od té doby, co jsem ten obrázek viděla na Insta se stalo takovým mým menším snem jednou ji nakreslit a nakonec k tomu došlo.

Tohle je prosím logo Blondiina zpravodaje. .. Zhruba.

A zde už hotová. Musím uznat, že v náčrtu se mi líbila, ale bez těch barev by to fakt nebylo ono.




Měla mít o něco menší oči, ale co. Stejně je měla vykulené.







Eeem, s těmi nápisy jsem si vážně nemohla pomoct, byla jsem z toho nadšená. Celkově tohle byla zatím možná nejzábavnější kresba těchto prázdnin.

*JUST RIGHT je název Blondiiných zpráv, kdyby něco.*

Pardon za neobvykle malé množství smajlíků. Začínám mít depku z Calypso, poněvadž to začíná směřovat špatným směrem a začíná se to vážně podobat té zombii. -_- :'(

/Za animace vděčím Crystal, oddělovač mám od Skelity a popisek od Farrah./

Mějte se krásně a je možné, že se vrátím i s pár portréty.

Adios!
 

10 komentářů:

  1. Clawdia a Honey5. srpna 2016 v 13:36

    Krásné Blondie si nakreslila nádherné, hlavně ty vlasy a oči :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem poslední dobou nehorázně líná.:D
    Měla bych natáčet a dát článek na blog, ale nechce se mi...:P :D
    No...Možná dneska něco napíšu. Možná. :DD

    Blondie je naprosto dokonalá!Ty barvy ji úplně oživily.;3 Líbí se mi nejvíc ze všech tvých Ew kreseb.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Bože, ta Blondie se ti hrozně moc povedla! Nádherně kreslíš!
    Už se těším na další kresby. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jů, Blondie jsi parádně vystihla, podle mě, teda :D. Neviděla jsem předlohu...Já jsem včera začala portrét jedné postavy z nějakého (Muheheh) filmu a neeechcou se mi dělat vlasy, obličej už mám i vystínovaný, ale ještě musím udělat kousek bundičky, nebo co to je a ty vlasyyy :P. ...Vrátíš se s PÁR portréty?! Jakým nelidským tempem je kreslíš :D?

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná kresba, Je celá povedená. Tebe se ale vždycky kresby povedou.

    OdpovědětVymazat
  6. Blondie sa ti podarila, je úžasná! Najkrajšia z celej série, vážne sa ti moc podarila, normálne až som pri nej mala chuť vytiahnuť ceruzky a začať kresliť... Podarila sa ti, a to hodne! :) Kreslíš fakt rýchlo, to ja... Ja som pre pár dňami robila fan art Apple White, a keďže momentále je u mňa najvyšší stupeň potterománie, nakreslila som ju s prútikom a v hábite. :D :D Jednoducho milujem Harryho Pottera, žiaden film ani kniha vo mne nevyvolala také fangirlistvo. :D Je to vážne úžasné... Poznáte ten pocit, keď sa jedna postava celé dejstvo javí ako záporná, zabije jednu z najdôležitejších postáv a až na konci filmu/knihy zistíte, prečo to urobila a že vôbec taká tá postava nebola? Takže teraz kreslím fanart Severusa Snapa a Lily Evansovej z Harryho Pottera. :3 ...a som zvedavá na Calypso.

    OdpovědětVymazat
  7. Calypso...mohlo by se zdát, že patří do negativních "záporáků" na některé lidi působí pozitivní energii, i když je...mrcha, ale jiným způsobem než jiné mrchy ve filmech a v realitě;
    Ta Blondie je úžasná! Doufám, že brzy přidáš článek s Adele a Calipso! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, tak tohle se ti vážně povedlo!

    OdpovědětVymazat
  9. Wow! :O Tak toto je úžasné! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné! O.O Uplne si ich vystihla.

    OdpovědětVymazat