čtvrtek 14. července 2016

Two aquatic beauties near the lagoon

Buenos días,  mis amigos monstruosas!

Tak, za posledních pár dnů jsem si potřebovala v hlavě urovnat pár věcí a myslím, že mám urovnáno! :D Vlastně ani nevím co, ale nevadí.. Asi jsem potřebovala zas chytnout dobrou náladu a tentokrát jsem měla myslím vcelku úspěšný lov. :D :P Applie je již dokončená a možná je příšerná, ale já myslím, že až tak strašná není.. Taaakže už mám tři kresbičky z mé kolekcionální kreslící sbírky Epic Winter! A momentálně pracuju na Maddie. Zatím mám téměř celý náčrt a dávám si s ní fakt záležet a myslím, že zatím to vypadá nadějně... Konečně třeba někoho z EW pořádně vystihnu!! Já věděla, že Maddie mě zachrání! Díky, Maddiinko!! :D I třeba Dragon Games na átrojku mě tehdy strašně bavila! Mám takový pocit, že zrovna Mad většinou poměrně vystihnu..



Taaak, další bude Blondie nebo Fay (Faybelle) nebo možná Briarinka s Crys a Applie... Hmm, tolik možností.. :D


*Jinak dneska jsem našla v topince mouchu. .. Nebo co to bylo. Normálně mě přešla chuť.. Mamka říkala, že už asi byla zapečená do toho chleba. .. Jak může někdo do pečiva zapéct mouchu?! Stalo se vám to už někdy? :´D*


A jen tak mimochodem, když jsem před pár dny u strýce hrála ping pong s bráchou (mimochodem, ping pong mi zrovna moc nejde.. ale už se zlepšuju!), tak při každém nepovedeném odpalu lítala sprostá slova. ..No, jsem hodně soutěživá. (Občas.) A tvrdohlavá. A někdy neústupná. Dokud jsem bráchu nedorovnala, tak jsem nepřestala hrát, i když jsem byla už kvalitně zpocená. No, občas mám pocit, že k úspěchu jednoduše potřebuju hrát bez pravidel a kašlat na ně.. (Taková více významová věta..)


No, kdo tento článek fakt četl, tak gratuluju. Pro dnešek tu mám fotky Kaly a Lagoonky z pátku 8. července. Jsou foceny u jezírka u babičky. Potom se už trochu šeřilo, takže pardon za kvalitu některých fotek.

 


















Tanec v srdci...


Dvě odvěké kamarádky.. Znepřátelené a opět usmířené..


Tuhle fotku mám docela oblíbenou.. :P :D

No, tohle má vypadat, jako že tančí.. Měla to vypadat, jako že se točí dokola, ale moc se nepovedlo, no.. :D



5 komentářů:

  1. Do tý Kaly se zamilovávám víc a víc! Fotky jsou epický! Kala to ták moc sluší a s Lagoonou jsou obě roztomilé!!
    Vážně jedny z někjkrásnějších fotek co jsem tady viděla!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké fotky, líbí se nám ty jak jsou na nich obě dvě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Obzvlášť ty, kde jsou spolu, jsou neuvěřitelně kouzelné. :3

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotečky. Já ani nevím, jestli mi Ping-Pong jde, ale s mojí šikovností asi ne.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky, zvláště Kala :D!

    OdpovědětVymazat