neděle 31. července 2016

Kala in bright colours or Dancing queen in her element

 

Ach, já tak miluju bouřky, a co vy? Aspoň od tohoto léta. Déšť a hromy momentálně krásně ladí s mou pochmurnou náladou. Ale při dešti se cítím tak nějak... zlověstně? Jako Magnus? No dobře, druhou možnost asi zavrhuji.. ne, tu první.. Dnes jde o to, že... Soumrak je nádherná kniha... ale zemřela mi tam jedna postava.. Zřejmě jeden z tamějších jediných dvou opravdu šlechetných a poctivých kluků... Já tomu nejdřív nevěřila, ale bála jsem se toho, protože v Soumraku jsem již napočítala asi 8 smrtí (teoreticky jen 7, které se tam přímo odehrály..)... Pořád doufám, že by ho mohla třeba Lucia uzdravit... jenže k tomu už asi nedojde. Nevím, co si potom počne ta nešťastná osoba..

 http://66.media.tumblr.com/08153d183518b79db0abe0ff8384e260/tumblr_o021wnn46n1upzrywo2_500.gif

Je vcelku překvapivé, jak se může ze dne na den nebo na dva dny změnit něčí nálada.. Každopádně musím říct, že Blondie už mám hotovou, (nakonec za tři dny, ALE ►) i s malým bonuskem v podobě Blondie v outfitu EW, na horské dráze... tedy z horské dráhy (ta ,,hlavní" Blondie na obrázku je sice z traileru EW, ale má svůj klasický outfit a přes něj přehoz). Jsem s ní poměrně hoodně spokojená, naučila jsem se při ní (což se stále učím) kreslit rychle a jaksi bezstarostně.. Prostě uvolněně. Tomu já říkám čmrkostyl. Výsledek je nakonec asi stejný jako normálně. Jen rychlejší. Z Blondie jsem vážně nadšená a začínám ji plánovat jako panenku.. zřejmě nádhernou Enchanted Picnic.. je levná a hodila by se mi k Cerise. A mooc se mi líbí! No, mám ještě dva obrázky, podle kterých bych Blond mohla nakreslit.. nebo načmrkat.

https://49.media.tumblr.com/5fb76704e73ec0bb0f10ff4c7dc23cf8/tumblr_o0247g0Bg51upzrywo1_500.gif

Dnes jsem si pro vás připravila fotky mé hrůzokrásné Kaly. Již její třetí focení. tentokrát u bazénu a večer (takže se omlouvám za případnou kvalitu a nasvícení). Snažila jsem se zase vymýšlet něco nového. .. No.. Kala a voda jsou jednoduše dokonalá kombinace.

 




Na tuhle fotku jsem možná z celého focení nejpyšnější. Ach, Kala je vážně nádherná, nelituji, že ji mám! Ta póza je inspirována filmem. Tehdy, když Kala zářila na své velkolepé taneční show.

(Dance) till the sun goes down...







Děkuji za váš čas i názory, mám vás všechny moc ráda, zlatíčka! ♥

Jen pro zajímavost, právě pracuji na dalším portrétu. A je to ta samá osoba, kterou mám už na A3, jen podle jiné fotografie. Úžasná a překrásná, jak uvnitř, tak navenek. Nejen její písně mi dodávají inspiraci. .. Zatím to vypadá aspoň trošku nadějně.. Třeba se mi ta nálada zlepší.. Ale nemusel umírat.. : '(

Mějte se podmořsky pohádkově a lépe než já... 

Adios mis queridos amigos!

(*Zítra a pozítří čekejte zřejmě mou nepřítomnost, z důvodu návštěvy mých nejdražších kámošek. ;))

/Za grafiku (popisek a oddělovač) vděčím Skelitě. /

7 komentářů:

  1. Zase nádherné a originální fotečky! Překrásná Kala, taky nelituji, že ji ve své zbírce mám;)
    Jinak, užij si to s kámoškama:D

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo fotky jsou překrásné!:3 Moc se ti povedly!:)
    Mně se Kala líbí...Částečně.:D Řekněme od pasu nahoru. Ta ploutev a chapadla...Nic pro mě.:D

    OdpovědětVymazat
  3. Tie fotky sú uplne dokonalé! Fakt, ja už neviem čo napísať. xD Si fakt talentovaná a patríš medzi tie naj fotografky tunak na blogu. ^^ A Kala? Tá je prenádherná :3 V poslednej dobe sa mi moc zapáčila. :D A pózy sú fakt dobré. Ktorá fotka sa mi páči najviac?? Všetky. ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  4. Blondie EP je úžasná, ja som si ju aj preto zo všetkých ostatných edícií vybrala. :3 Fotky sú pekné... Ale Kala samotná sa mi nepáči. Najviac ma oslovila siedma fotka. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zuzí, "zlatíčka", jako fakt :D? Pardon, ale to už je na mě trochu moc xD :D. To srdíčko!!! NO, ehm, krásné fotky, zvlášť ta se západem slunce. Blondie EP je moc pěkná. Já zatím moc nekreslím...nebo jo, ale dloho. Včera jsem dokreslila svoji botu a ještě celkem k světu je Raven, měla bych ji dát na blog...ale já ještě kreslit budu...muche chechechechechééé :D!

    OdpovědětVymazat
  6. Clawdia a Honey1. srpna 2016 v 21:08

    Moc hezkè fotky, hlavně ty, kde je Kala u toho plotu :) Je krásná, začíná se nám líbit víc a víc!

    OdpovědětVymazat