neděle 22. května 2016

Pár kreseb za poslední dobu (Jillian, Farrah a Zloba) + zítřejší 2. výročí blogu

Ahoj lidi. Ne, dnes žádný speciální pozdrav. Dneska to bude asi jen tak narychlo, protože , neskutečný idiot, jsem se doteď nestihla naučit do přírodopisu, pozítří z něj píšem a zítra jsem doma v sedm!

Na dnešek tu mám hned tři kresby. Jo, je to výjimečný, že je sem nedávám po jedné, ale kdybych to tak chtěla udělat, budu se s tím roztahovat ještě asi dalších pár týdnů. Což mi taky připomíná, že už zítra má můj blog přesně 2 roky! Ale.. jak jsem už psala (tedy, to přeškrtnuté písmo), zítra jsem doma v sedm. Takže asi zítra sem nic nestihnu dát. Myslím, že budu děkovat bohu, pokud se vůbec stihnu naučit. I když prokrastinace je fakt hnusná věc...

Když se na ty dva roky podívám teď, s odstupem, nepřijde mi to jako nějak závratně dlouhá doba. Čas plyne občas rychleji, než si uvědomujume. Každopádně ještě tu hodlám nějakou tu dobu oxidovat na blogu! :D

Oslavnou bleskovku a možná nějaké další soutěže sem dám asi v úterý.

No, kde začít? Tedy, vlastně pokračovat... V pátek (předevčírem) jsem začala kreslit další portrét (předtím to byla Zloba, najdete ji v článku) a je toooo.... můj oblíbený americký Youtuber. Brent. Brent Rivera. Nechci říkat, že mě zatím stál krev, pot a slzy (i když je to skoro pravda), ale dává mi zabrat. Fakt nevím, jestli ho nakonec někomu ukážu. Je úžasný (a teď nemyslím svou kresbu, abyste mě nepochopili špatně! :D), ale příšerně těžký na vystihnutí. Vážně.

No, ale k mým kresbám. ↓

 
Tu jsem kreslila už před pěknými pár týdny. No, tahle fotka je z 23. dubna, takže.. Už je to nějaká doba. :D Měl to být můj vlastní fan art, ale nedopadl nijak slavně. Nějak pyšná na ni nejsem.



Rozkreslená





Tak, Farrah jsem dokreslila asi předminulý týden. Roztáhla jsem se s ní víc, než jsem musela. Nakonec mi zabrala asi týden nebo dva. Bavila mě kreslit, to ano. Především ve fázi náčrtu. Jedna z věcí, které na kreslení miluju nejvíc je pozorování, jak na bílém papíře ožívají mé oblíbené postavy z mých milovaných fantazijních světů. Ale okem nezaujatého pozorovatele (i mým) mi přijde taková... nemastná neslaná.






Náčrt ...tedy jen takový mini náčrtek hlavy
(Tu pusu jsem pak ještě změnila.)

 
 Zlobu sem dávám nafocenou v průběhu kreslení. Jak vidíte na první fotce, lícní kost je fakt vysoko, potom jsem ji ještě překreslila.

Nakreslila jsem ji za sobotní odpoledne minulého týdne. Už nějakou dobu jsem ji chtěla zkusit. Protože při mé zaryté domněnce (nebo spíš zkušenostem z výtvarky, ale to jsem byla taky o pěkných pár let mladší, když o tom tak uvažuju...), že portréty fakt neumím, jsem si řekla, že zrovna Zloba by se mi mohla povést. Hrála ji Angelina Jolie a ta má své nepřehlédnutelné výrazné rysy.

No, na mé poměry jsem na ni pyšná. I když oči měly být menší.. Já vždycky musím nevědomky zvětšovat oči!



Konečný výtvor

Použitá png Jillian a Zloby jsou ceny od Skelity, png s Farrah je od Farrah (:D).

Tak, co říkáte na kresby? Která se vám líbí nejvíc? Co myslíte, vystihla jsem Zlobu?

9 komentářů:

  1. Nejhezčí je zloba, kterou jsi vystihla úplně dokonale. Ale víš o tom, že kreslíš úžasně? Každopádně před čtrnácti dny jsme byli upozorněni na písemku. A zatím jsem se ani nekoukla do učednice. Jo, prokrastinace je hrůza. Jinak- gratuluji k výročí tvého blogu Zrovna mám svátek, tak si budu pamatovat kdy tvůj blog slaví narozeniny. To je celkem komický ne? Pro m+ je komický všechno. Ne ale vážně- moc ti blahopřeji a doufám, že tu budeš oxidovat minimálně další dva roky :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, Farrah a Zloba se ti povedly ! Jsou úplně kouzelné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kresby jsou moc krásné, náš talent. Nejvíc se mi líbí Farrah a Zloba, kterou jsi vystihla opravdu dobře. Gratuluji k druhým narozeninám blogu a ať ti ještě dlouho vydrží.

    OdpovědětVymazat
  4. Zloba vládne tomuto článku. Ta je nejhezčí :D. Nejmíň se mi asi určitě líbí Jilian, kvůli té poněkud placaté hlavičce a divně dlouhým nohám...A Farrah je supr, nemám jí snad až na barvu rtěnky co vytknout :D!

    OdpovědětVymazat
  5. Jillian se mi líbí, až na tu "placatou" hlavu. :D Ale já bych tohle nenakreslila, takže se hoď do pohody. xD Farrah je nádherná. Jen-jak sama píšeš-je trošku nemastná, neslaná. A Zloba??? Jen velká úklona! Je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  6. Páni! To teda koukám. Boží kresby! U Jillian se mi moc líbí jak si ji vybarvila. Farrah vypadá moc hezky,taky ji teď kreslím. Líbí se mi jak si ji nakreslila křídla,ty se ti moc povedly. U zloby nemám co vytknout. Moc krásně si ji vystínovala. Opravdu moc hezké kresby.

    OdpovědětVymazat
  7. Tá Zloba je náherná! Farrah a Jillian sa ti taktiež podarili... A gratulujem ti k výročiu. ^^

    OdpovědětVymazat
  8. Panejo, ta Zloba ... dokonalost! :O

    OdpovědětVymazat
  9. Krása :) Mne sa najviac páči Farrah

    OdpovědětVymazat