sobota 28. května 2016

Nová dobrodružství na obzoru aneb Moje 8. everka!

Hoj! Omlouvám se, že jsem sem nedala článek s novou everkou ve středu, ale blog ustoupil jiným zájmům. Přečíst 100 stran za dva dny? No problemo se čtvrtým dílem Bohů Olympu. Teď mě to vážně začalo bavit, strašně mě to chytlo! (A to jsem přečetla zatím ,,jen" prvních 100 stran. No, vlastně pak ještě včera v noci dalších asi 20 a teď jsem na str. 174. :P) Haha, když Leovi spadly gatě následkem dvou šílených opičích trpaslíků! :D Promiiiň, Leo! Ale bylo to fakt strašně srandovní! xD Myslím, že s Leem je zábavné snad všechno. :D Já ho prostě miluju, je úžasný!! Kromě Annabeth a Percyho se mu nic a nikdo nevyrovná! No, vlastně Jackie... (A teď myslím Jacka Sparrowa.) Hmm.. :D

Ehm, ano. Nová everka. :D V úterý jsme byly s mamkou u kadeřnice a potom jsem ještě mamku překecala, abychom zajely do Dráčiku. Musela jsem sice slíbit, že budu víc pomáhat a vykonávat domácí práce, ale to není podstatné. V Dráčiku byl poměrně velký výběr, ale ne moc z toho, co jsem si přála. Posea tam byla, to ano, a ta je u mě už nějakou dobu na nejvyšší příčce žebříčku pořadí panenek, které si chci pořídit. Ale v Dráčiku se mi nelíbil její obličej. Dále tam byla ještě třeba Marisol. V Pompu se mi nelíbila, ale tady ano. Uvažovala jsem o ní. Hodila by se mi k Lorně. Nějaké nápady bych s ní určitě měla. Hory, Machu Picchu, ztracené město Inků, ..

A z everek tam byla Apple (2x), Cupid (2x) a Cedar (1x). Cupid a Cedar jsou v podstatě na mém wishlistu everek, ale visí nad nimi takové větší ,,možná". Ovšem Cupid je dcera Erose, řeckého boha lásky. Jediná everka z řecké mytologie. A Cedar... s tou by také byly nápady.

Náhodnému pozorovateli by to určitě připadalo dětinské, ale já jsem tam mezi nimi stála a lámala si hlavu nad tím, kterou z nich si mám vybrat. Jako by to bylo životně důležité rozhodnutí. Mamka mezitím vybírala nějakou společenskou hru, tak jsem přišla za ní. A když začal v rádiu hrát Celibát od Slzy, měla jsem co dělat, abych se nerozezpívala nahlas. A pak jsem zahlédla Gooliope! Ano, už víckrát jsem ji tam viděla, ale... ona je prostě ohromná! Ale peníze jsem na ni neměla a stejně jsem ji neměla v plánu. Pak jsem se začala probírat různými playsety a bylo mi jasné, že odsud neodejdu s prázdnou.

Ale teď... Cupid nebo Cedar?




A je toooo.......


Cupid! 

Haha, mysleli jste si, že Cedar? Schválně jsem s ní dala oddělovač (mimochodem od Káji Kůrkové). :D  Když jsem totiž přemýšlela nad různými nápady se Cedar a Cupid, napadlo mě, že bych do toho mohla zapojit řeckou mytologii, když je Cupid dcerou řeckého boha Erose. (Nj, já motám mytologii i do monsterek, Vandala už začla uctívat Poseidóna. :D ...Ale co? Posea je Poseidónova dcera. :P)

A pak mě napadlo, že Cupid by mohla mít nějaký speciální úkol. A porada na Olympu. Třeba že se její táta ztratí, nebo že bude mít nějaký důležitý úkol. Určitě si budu hrát, že její okřídlené botky opravdu létají! :D Jako okřídlené tenisky, které dal Luke Percymu. Ale teď nevím, kdo je vynalezl. Že by Daidalos? Annabeth měla Daidalův laptop (ukazující například 3D vyobrazení) a Daidalos taky postavil labyrint, ve kterém byl uvězněný Minotaurus.

Jediné dvě věci, co mi na ní trošku vadí jsou vlasy a prstýnek. Má pěkné vlásky, ale špatně se češou, takže pak vypadá tak učesaně neučesaně. A prstýnek je sice nádherný (dost everek má psrtýnek na dva prsty), ale už jsem ho stihla ztratit. -_- Jo, jsem strašná. Spadl mi někde na koberci. Ale on je prostě strašně drobný a skoro Cupid nedržel na ruce.








A teď... více detailů! 

 Ten luk a toulec se šípy se mi strašně líbí! Řekla bych, že to jsou jedny z nejlepších doplňků everek. I když je škoda, že se šípy nedají vytahovat. Ale to by se pak zas lehce ztratily.



Ty botky jsou boží!











10 komentářů:

  1. Cupid je krásná panenka , pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt nádherná o_o a fotky sú opäť krásne a kvalitné. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju k Cupid. Cupid je fakt hezká panenka, já ji mám taky. Jé, já takhle málem ztratila prstýnek od Briar, našla jsem asi až po měsíci.

    OdpovědětVymazat
  4. KOlikátá Everka s těma stejnýma sylonkama to je? No...gratuluju, i když se mi moc nelíbí její ofina, šaty a boty má pěkné :D!

    OdpovědětVymazat
  5. Mě jsi tím oddělovačem nepřevezla! xD xD! Gratuluji,Cupid je hezká,taky si ji někdy musím koupit.

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, a dokonce v původní řadě. Gratulace, Cupid je boží. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluju moc!Cupid z EAH se mi líbí narozdíl od Cupid z MH.Brr.:D
    Mně by na ní asi vadila ta ofina, protože u Cleo povolila a vždycky když ji potom vytáhnu z tašky, tak vypadá jako přejetá válcem.xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to říkej mojí Operettě, Char! xD Nooo, u Cupid už se mi začíná oddělovat malý proužek ofiny.. A to mě štve! Ale zatím je to v poho. Jo, mně se taky Cupid z MH nikdy nějak extra nelíbila, ale jako everka je podle mě prostě kouzelná! ♥

      Vymazat
  8. Já bych si taky vybrala jí. :) sestřenice jí má a je božská, sice se mi moje edice Thronecoming líbí víc, ale všechyn Cupid stojí fakt za kup, takže každá Cupid se vyplatí. :)

    OdpovědětVymazat