čtvrtek 14. dubna 2016

Nová postava na Ever After: Jillian Beanstalk

Ahoj lidi. Nemám náladu. Nemám náladu skoro na nic. Ani na kreslení Athény, bohyně moudrosti a války, kterou jsem začala včera. Jen na poslouchání hudby a čtení Percyho. Jo, jde na mě v takovém počasí lenora. A mojí náladě moc nepomohlo, že jsem se před chvilkou dozvěděla, že jsme s Kájou měly asi ve výtvarce nachystat na hromádku nějaké kresby, které měly být na výstavu. No nevím, ale já nic takového od učitelky neslyšela. Jo, ,,občas" jsem trochu mimo, ale učitelku přece vnímám, poruchy pozornosti ještě fakt nemám. Takže zřejmě zítra máme ještě s nějakými kresbami jít do galerie, aby tam byly na výstavu. Vážně nemám náladu se ještě courat v pátek odpoledne po městě.

Ach, Percy, počkej chvilku. Čtení mě snad uklidní, začínám zase skoro chytat depku. (:D)

No ale stejně jsem se dokopala napsat nový článek. Na přidávání fotek zrovna náladu nemám, ale na monster-lili se objevily fotky nějakých novinek. Velmi mě zaujala Jillian Beanstalk, dcera Jacka. Z pohádky o obřím fazolovém stonku, který vyrostl až do nebe (vážně se omlouvám, ale zrovna u téhle pohádky neznám název). Podle mě je mooc krásná, moc mě potěšila! Takové potěšení pro oko i duši. Vypadá moc mile. Líbí se mi její vlasy, účes, úsměv, oči a všechny ty doplňky. Celkově mám radost, že je tak propracovaná a podle mě velmi originální postava. Myslím, že kdybych ji měla doma, tak při pohledu na ni bych vždycky měla o kousíček lepší náladu.  

Co si o ní myslíte vy? Líbí se vám Jillian?

katyvictoria1st:


Jillian Beanstalk

!!!
Oh ! She is So Pretty *_*


finally a detailed doll! 

Myslím, že se mi začíná vážně mooc líbit! Její milý úsměv mě nutí se taky usmívat a celkově na mě působí tak harmonicky. Teď mě napadlo, že když se mi tak zalíbila už na promo fotkách, nakonec bude určitě v reálu nádherná!
 

 

4 komentáře:

  1. Jillian se mi moc líbí, ale ještě o krapet víc se mi líbí Justine Dancer.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se moc nelíbí,přijde mi, že usměvavé panenky většinou nejsou moc fotogenické. Jillianin úsměv na mě působí trochu uměle...Mám dojem, že to s tou pusou přehnali.
    Charlotte F.

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, nějak se mi začala líbit :D! Jo s tou zuškou bych se na to vyprdla...já tam mám jenom jeden návrh a ty ryby snad našla, ne?

    OdpovědětVymazat
  4. Jillian je krásná. Jenom se mi moc nelíbí ta pusa.

    OdpovědětVymazat