sobota 23. dubna 2016

Kočkodlačí dvojitá síla! :D

Zdravím vás, smrtelníci, možná polobohové, Najády, Dryády, Sirény, satyrové, skřítci, lesní víly, ...
Ne, dobře, už končím. :D No co? Nesoutěžíme náhodou v pozdravech? Hmm, mohla by být soutěž, kdo vymyslí nejšílenější pozdrav. :D :P

Dnes tu mám pro vás další fotky, tentokrát asi po trochu delší době s monsterkama. A jsou to Meowlody a Purrsephone! Fotila jsem je ještě o velikonočních prázdninách, 27. března. Mám takový pocit, že to bylo, když jsem měla rozkreslenou Melody Dragon games nebo ji už měla dokreslenou. Jo, myslím, že ji samotnou s dráčkem jsem měla hotovou a zbývalo jen pozadí!

Jinak dneska dopoledne jsem dočetla Percyho. Druhý díl – Moře nestvůr. Naprosto mi to vyrazilo dech! Teda, pokud by to bylo doslovně, už jsem asi mrtvá. :D Vážně, je to ÚŽASNÁ kniha a i série! Jednička i dvojka byly boží!! Dvojka nakonec možná ještě víc, protože plavba po moři, to je moje! ... A také se tam objevili další řečtí hrdinové a i stvůry! Teda spíš nestvůry.. Percy je na úplně jiný způsob než snad všechny knihy, co jsem zatím četla, ale je to vážně naprosto úžasné!!! Pokud máte rádi historii, staré Řecko a Řím, řecké hrdiny a nestvůry, bohy a také nebezpečí a dobrodružství, rozhodně si to musíte přečíst!! Nebudete litovat, to vám zaručuju! Myslím, že Percy se teď právě v mém srdci vyšplhal na jedny z nejvyšších příček v mých hooodně oblíbených knihách. ...A že jsem toho taky dost četla!

 
(By: Erleiden.)














Kdo by neměl rád boty? Já miluju focení bot! ♥
















13 komentářů:

  1. Krásné fotečky! Nejhezčí je asi ta jak Meowlody vykukuje za tou zdí.

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny jsou krásné

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný!Kočkodlačky se do tohoto prostředí fakt moc hodí.Obě jsou fotogenicke a je radost si tyhle fotečky prohlížet. :)
    Nejvíc se mi líbí fotka, kde Meowlody krásně vlají vlásky. ;)

    Já mám teď tak trochu dilema ohledně MH . Pořád přemýšlím, jestli si mám koupit Clawdii Wolf.Ty ji máš, myslíš, že bys mi mohla poradit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, rozhodnout se stejně nakonec musíš ty, zauvažuj podle toho, jak se ti bude hodit a kolik dalších monsterek nebo everek si třeba teď přeješ a pak se rozhodni, kterou chceš nejvíc a právě teď. Podle mě Clawdia není nějak extra fotogenická, ale mám ji moc ráda jako postavu a jako samu o sobě. Ale to s tou fotogeničností je jen věc názoru. Ale zas třeba se mi s ní skvěle hraje, je poměrně inspirativní a jak jsem říkala, mám ji ráda. :)

      Vymazat
    2. Díky moc!:)
      Letím si sestavit Wishlisty a potom přemýšlet a přemýšlet o tom, jak bych všechny ty MH a EAH využila.:))

      Vymazat
  4. Moc krásné fotky =). Nejvíc se mi líbí druhá a třetí.

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu krásné fotky. U té druhé a třetí jsem musela chvíli přemýšlet, jak tam Meowlody a Purrsephone stojí.

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se hrozně líbí 9., 10., 13., 22. a 28. fotka - ty jsou vážně úžasné! Samozřejmě jsou všechny krásné :D! Já Bohyni pořád nedočetla...přijde mi to celkem nudné..furt ty dialogy...žádné pořádné činy ani akce..žádné války..přepadení - nic ! Bééé, já chci číst Zrcadlení :D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně Bohyně bavila, stejně trvám na tom, že je to skvělá kniha!

      Ale určitě si musíš přečíst Percyho!! Tam určitě nebudeš říkat, že se nic neděje! Je to vážně úžasný a dobrodružství je tam víc než dost.. vážně!

      Vymazat
  7. Clawdia a Honey23. dubna 2016 v 19:22

    Moc hezké fotky ! Kočkodlačky jsou krásné, a jejich botičky taky ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Sú krásne, asi sú tie kočkodlačky fakt fotogenické. Nechce sa mi ich počítať, proste niektoré sú úžasne, niektoré menej. Páčia sa mi tie pri tých červených bobuliach a tá úplne prvá a tá za tou stenou. Jo, séria PJ je úžasná, 3 som prečítala za deň. XD Ja teraz čítam BO 3. :33

    OdpovědětVymazat
  9. Fotky u stěny jsou moc hezké. Mě se vždy tahle dvojice líbila, ale v mém seznamu přání by je člověk nenašel :D

    OdpovědětVymazat
  10. Torinka_de_Nile24. dubna 2016 v 14:16

    Fotky sú ako vždy prekrásne , toto duo v kolekcii Basic ti závidim , tiež by som si ich priala :)

    OdpovědětVymazat