úterý 1. března 2016

Roztomilá kostnatá ghúlka ze země s bohatými tradicemi, Hexika

Ahoj, dneska, když jsem byla ve škole (jo, ještě máme školu, všimla jsem si, že někteří máte jarní prázdniny už teď nebo jsou už dokonce za vámi), tak skoro celý den sněžilo. Ale moc sněhu nenapadlo, protože to byl spíš takový sněžoprš, tedy sníh smíchaný s deštěm. Každopádně když jsem přijela domů, tak jsem nakonec stejně šla ven fotit. Přemýšlela jsem, jakou monsterku mám vzít. Ano, mám 38 monsterek a přemýšlela jsem nad tím, kterou vzít. :D Nakonec jsem chňapla (xD) Skelitu a šla jsem s ní na zahradu. Původně jsem rozmýšlela i o Wydowně, ale říkala jsem si, že černá pavoučice na sněhobílé pokrývce asi bude příliš kontrastovat. Skelitu jsem ještě nikdy ve sněhu nefotila a pracovalo se mi s ní skvěle! Je fakt fotogenická, asi ji přidám na můj pomyslný seznam hodně fotogenických/nejfotogeničtější monsterek.

Pokud máte taky Skelitku a je u vás sníh, tak rozhodně doporučuju ji nafotit!

Jinak dneska jsem měla ten referát o Skleněném trůnu a zvládla jsem ho dobře. Dokonce mě i paní učitelka pochválila, že je to jeden z nejhezčích referátů. :)) A také jsem prý při tom vypadala docela klidně, takže super. :D Ale stejně se mi docela klepaly nohy i ruce. :-P
























4 komentáře:

  1. Já mám stejnou Skelitu, takže to někdy zkusím. Jinak fotky jsou moc podařené, Skelita je vážně fotogenická.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám pocit, že na celom Česku snežilo a na Slovensku pršalo. :D -_- Gratulujem k úspešne zvládnutému referátu, ja sa tak klepem vždy... Minulý rok sme to mali tiež povinne, ale tento rok to je dobrovoľné. Ja sa nechcem dobrovoľne strápňovať pred triedou... Napriek tomu, že sa mi Skelita nepáči, štvrtá a šesnásta fotka sú skvelé! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat