neděle 6. března 2016

Operetta, Honey a Eliss u potůčku

Buenos dias! ...No dobře, tak ne. :D Buenos dias je španělsky dobré ráno. ..Teda teď jsem zjistila, že je to i dobrý den! Jé, teď to můžu říkat při každé příležitosti! Promiňte, mně se španělština strašně líbí a tohle je jedna z pár frazí, co umím. :D

Ach boože, já tak nesmyslně melu. -__- Chci říct, že už mám asi našetřené na tu zrcadlovku! Teď si asi říkáte: ,,Co? Ta se zbláznila? Je blbá? Vždyť ještě před pár dny říkala, že si na ni teprv šetří..." No, to je tak. Já si na zrcadlovku mám přispět třetinu, zbylé dvě třetiny mi přispějí babička a taťka. A taťka našel levnou, ale dobrou zrcadlovku se stejným objektivem jako jeho foťák, která stojí 13 tisíc. Což znamená, že třetina jsou asi 4 tisíce a 3 stovky. A já už něco málo přes 4 tisíce mám! Taaakže, možná ji koupíme ještě o jarních prázdninách!! A jak jsem si spočítala, do letních prázdnin bych měla mít našetřené na Poseu (Případně to utratím možná za někoho jiného, ale kdybychom jeli k moři, tak Posea, moře a zrcadlovka je prostě dokonalá kombinace, nemyslíte? Asi tušíte, kam tím mířím...). Plus ještě za vysvěgro dostanu celkem tisícovku, od obou babiček, takže... monsterky, které si přeju jen čekají!

Dneska a včera jsem si zkoušela fotit s taťkovou zrcadlovkou. Dnes jsme šli na procházku a já jsem si vzala šest monsterek: Elissabat, Viperine, Jane, Honey, Lagoonu a Operettu. Nakonec jsem stihla nafotit jen Eliss, Operettu a Honey, protože bych taťkovi jinak asi vyplácala místo ve foťáku. xD Se zrcadlovkou se fotí fakt skvěle, tady máte ukázku!

Chtěla jsem jít k takovému malému potůčku, u kterého se dobře fotilo..





















No nevypadá tady Eliss kouzelně?












4 komentáře:

  1. Fotky zrcadlovkou vypadají úplně jinak!Jsou mnohem hezčí.Doufám, že svoji si koupíš co nejdříve.:) Jinak k fotkám: Některé jsou opravdu kouzelné, např. 19 nebo 29.
    Jen ty poslední se ti trochu rozmazaly, mám takový dojem.

    Charlotte F. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, opravdu velmi povedené a ostré a kvalitní :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou nádherné. Jinak u nás v Pompu mají dvakrát Poseu.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky. Mě se teď taky začala líbit Posea, tak šetřím.

    OdpovědětVymazat