pátek 18. března 2016

Moje kresba Tori Fierce Rockers na A3

Ahoj, lidi. Nevím, kdy jsem dokončila tuhle kresbu Toralei, ale nakonec jsem se s ní roztáhla zas na pěkných pár týdnů. Každopádně o jarních prázdninách jsem stihla dokreslit Poseu, na kterou se ještě můžete těšit (ale to bych to nebyla já, kdybych to nepodělala obličejem :/), nakreslila hvězdici tužkou do výtvarky a taky Kim Possible. Jo, jsem vážně docela fanoušek toho seriálu. Skoro vždycky mi zvedne náladu a taky mě inspiruje, přijde mi velmi inspirující. Vzhledem k tomu, že z monsterek mám jako superhrdinku Wydownu, teda spíš Webarellu... No, k Posee asi přidám na konec článku Kimmy jako bonus. ;) :P Sice je to trochu seriál možná pro menší děti, ale mně to tak ani nepřipadá a baví mě to. :P :)

No, už jsem zase odbočila od tématu, že.. ? Před nějakou dobou, když jsem na monster-lili poprvé uviděla obrázek dvojbalení Catty a Tori z nové edice Fierce Rockers zezadu, tak se mi moc zalíbil obrázek Toralei. A samozřejmě, že jsem ho tedy nakonec nakreslila! :D :P Rozhodla jsem se pro trošku netradiční techniku a možná i formát, na mé MH a EAH kresby. Náčrt jsem si samo sebou udělala tužkou, ale jinak jsem dělala obrys tuží (konkrétně úzkým štětečkem) a vybarvovala pastelkami. Nakonec jsem dodala i Toraliin ,,podpis"/nápis jména. Sice jsem jí úplně nevystihla, ale s výsledkem jsem poměrně spokojená. Dřív nebo později si ji hodlám asi dát na nástěnku. :)

No, i když na obrázku měla vážně obří oči, asi jsem jí je udělala omylem ještě o kousek větší. xD Je docela srandovní, že když tu kresbu porovnám s Tori v mojí panenkovské verzi, tak kresba má oko velké tak, jako moje Tori hlavu. :D

(Jinak fotky jsou foceny už zrcadlovkou.)
 
(By: Erleiden.)



A vyštrachala jsem pro vás i pár víc než měsíc starých fotek, kdy jsem ještě měla Tori rozpracovanou. 

(Ta šňůra je od myši k notebooku, protože jsem kreslila podle předlohy na počítači, samozřejmě. )




9 komentářů:

  1. OMG OMG a ještě jednou OMG!!!
    To je naprosto dokonalý obrázek!Nejlepší co jsi kdy nakreslila.Moc se mi líbí!Hlavně ty oči a ruka.Ty prsty se ti fakt povedly.Já jsem na ruce úplně levá.(To zní zvláštně...) No radši nic.xD
    Vážně BOMBA!!!:333
    (Vidíš?Ta tvoje profi malba mě zaujala natolik, že jsem se konečně přihlásila!:'D)

    OdpovědětVymazat
  2. A ještě: Super mikrofon a podpis!:D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná. Moc hezká kresba/obrázek. Když jsem se koukla na první obrázek, ze začátku jsem si myslela, že je to předloha. xD Jen ty očička jsou trošičku větší, ale fakt se ti povedla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, a tenhle penálek mám taky. Nosíš ho do školy? Já jsem ho nosila v loni, ale vytrhl se mi zip, tak ho mám na tužky co si nechávám doma.

      Vymazat
    2. Jo, nosím ho do školy. Je to takové moje dodatečné pouzdro na pastelky, které se mi nevlezou do mého normálního pouzdra. Ale už se mi začíná trošku trhat.

      Vymazat
  4. Velmi povedené, Zuzí :D! Hlavně vlasy a ruka s mikrofonem :)!

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, tie vlasy sú naozaj úžasne vyfarbené! Naozaj podarené! Je vidno, že si si s tým dala ozaj robotu, plus, že je to A3. Ja by som stratila nervy už v polke. xD Ja nedokážem už ani pomaly kresliť s predlohou, lebo by sa to nepodobalo. :D #FreeStyleForever <3. Možno tie oči sú trochu väčšie a tie ústa o milimeter posunuté, ale tie vlasy zakryjú všetky nedostatky. Ten mikrofón je tiež super.

    OdpovědětVymazat
  6. YKM?!?!?! (si ze mě děláš srandu)
    To je tak úžasná kresba! MOje první reakce byla: O-MŮJ-BOŽE!!!! Nedělám si srandu, vážně! Řekla jsem to i nahlas..fakt mě doslova ohromila! Hluboko smekám!

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, to je nádherné. Nejvíc se mi líběj ty oči a ruka. Ty jsou boží!

    OdpovědětVymazat