neděle 13. března 2016

Lagoona v chmurném počasí u potůčku

I když bylo ve středu docela škaredé a nijaké počasí, když už jsou ty prázdniny a mám novou zrcadlovku, tak jsem šla nafotit Lagoonu a Viperine k potůčku. Za prázdniny se ten potůček pro mě stal takovým místem, kam si chodím občas pročistit hlavu. A vždycky tam s sebou někoho vezmu, abych ho nafotila. :) Abych pravdu řekla, tak jsem si prázdniny nijak moc neužila, spíš jsem měla takovou ponurou náladu. Aspoň pěkné počasí by tomu třeba pomohlo. Předchozí dva dny jsem si taky musela jít pročistit hlavu, ale byl večer, tak jsem šla jen na hřiště k průlezkám, kam jsem si vylezla na strom. Zbožňuju lezení po stromech. :D Už jsem si i docela zvykla na seskočení z toho stromu, i když je to asi metr a půl vysoko. Ani se nedotknu rukama země. ...Připadám si trošku jak Superman... nebo Kim Possible. :D No co? Je to dobrý pocit, když se vám něco aspoň trochu povede. No nic, já přestanu blábolit a mrkněte se na první venkovní fotky z mé zrcadlovky. ;)

(By: Torinka.)

















A i když to není nijak extra hezký potůček, mně stačí a líbí se mi tam. :)

10 komentářů:

  1. Môj brat pozerá Kim Possible. xD No jo, je to skvelý pocit, keď niečo dokážeš... Ja som sa podobne cítila, keď som jediná z triedy spolu s jedným spolužiakom mala 2 z testu z dejepisu. :) (A to mám zvyčajne 1, no ten test bol fakt ťažký a všetci okrem nás mali horšie známky.) Každopádne, krásne fotky, Lagoona Skull Shores a Basic sú najkrajšie. :) Najviac sa mi páči štvrtá, ôsma, jedenásta, dvanásta, štrnásta a šesnásta. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se na Kim Possible dřív dívala a strašně se mi líbila. Doteď ji mám ráda. :D Občas mě docela inspirovala, když z Monster High mám jako superhrdinku Webarellu.

      Vymazat
  2. Pěkné fotky, jen má Lagoo trošku rozčepýřené vlasy, ale to je drobnost :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, nošení monsterek v tašce. Nemít s sebou hřebínek by byla sebevražda! Proto je to vždycky nezbytná součást mé ,,výbavy" pro focení. :D

      Vymazat
  3. Prišlo mi až trochu zima pri pohľade na tie fotky. :D Táto Lagoona je krásna. Ak sa nemýlim, má náhradné oblečenie? Pekné fotky, tá predposledná je vcelku vydarená. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky. Lagooně to v oblečcích sluší.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké fotečky!Lagoo vypadá vážně nádherně, to musím uznat, i když ji jako panenku moc nemusím.(Jediná,kterou bych chtěla je Basic nebo ta z 5 packu.)
    Charlotte F.

    OdpovědětVymazat
  6. Krása ! Táto Lagoona je jedna z naj a v tom fashion-packu jej to pristane .

    OdpovědětVymazat
  7. Fotky jsou hezké. Prostředí u potůčků vypadá moc hezky.

    OdpovědětVymazat