čtvrtek 3. března 2016

Co mám dělat?!!

Ahoj ghúlky! Uvažovala jsem, jestli sem dát fotky s Castou nebo... řekněme, můj ,,upravený wishlist". Podle názvu možná můžete soudit, že jsem se rozhodla pro to druhé. :D

Takže, původně jsem si přála už jen jednu nebo dvě monsterky. Neferu Boo York, k níž přibyla Isi a nedávno také Posea. Jenže ejhle, ta přání se mi za posledních pár dnů nějak zvrtla.

V neděli jsem si udělala čas, abych se podívala na zbrusu nový Monster High film Great Scarrier Reef, který jsem celý našla na YouTube! Podle mě byl naprosto úžasný! Ještě lepší než Boo York. Boo York byl fajn, ale Great Scarrier Reef ho podle mě překonal na plné čáře. Hodně mě tam ohromila Kala, navíc už vím, čí je to dcera a myslím, že ji nemohli vymyslet líp. Ano, teď si možná říkáte: Cože?? Ano, je to tak. Začala se mi líbit Kala. Byla ve filmu zlá, úžasná a na konci mi jí bylo líto a konec se mi moc líbil. :) No, jak už jsem zmiňovala v jednom článku z víkendu, začaly se mi hroooozně moc líbit Peri a Pearl!

No, takže už se mi (hodně!) líbí všechny nové postavy z Great Scarrier Reef. Posea, Peri a Pearl i Kala. A když jsem v úterý s kámoškou na chviličku zaběhla do Pompa, co jsem tam uviděla? Monsterky Great Scarrier Reef! Byla tam Tori, myslím Frankie, Posea a... Kala. V tu chvíli mě NAPROSTO uchvátila a nadšeně jsem prohlásila, že je nádherná. Kámoška (Kája) to taky řekla, což je podle mě fakt zázrak. Protože Kája je teda sakra velký kritik (nových) monsterek. :D Jí se většinou hned tak nějaká monsterka nezalíbí, zato já si většinou nakonec oblíbím skoro všechny nové monsterky. :D

Takže si teď kromě Nefery, Isi a Posey přeju navíc zřejmě Peri a Pearl, Kalu a Batsy, protože ta tam spolu s Isi taky byla a mně se hodně zalíbila. Zbožňuju její povahu, to jak chrání pralesy a svět, a také její originální styl, boty (ty se mi strašně líbí!) a ta křídla.

Když to shrnu, teď si místo třech monsterek přeju šest. A to si šetřím na zrcadlovku! A rodiče mi už žádnou monsterku nechcou koupit, z čehož si vyvozuji, že si je budu muset koupit sama. (V tom mi nezabrání!) Což znamená, že buď se spokojím s méně dobrým foťákem než zrcadlovkou, ale lepším než mým současným, nebo zřejmě ty monsterky mít nebudu. :(

Uvažuju, že bych si možná koupila foťák, co má kámoška. Ten fotí lépe než můj, ale pořád ne tak dobře, jako zrcadlovka. Jenže já bych chtěla zrcadlovku! 

Jenže potom bych asi neměla už žádné/skoro žádné monsterky. Buď budu fotit nádherné a dokonale ostré fotky, nebo si pořídím ty nádherné monsterky, co si tak moc přeji. 

Co si o tom myslíte vy? (A prosím, nemusíte mi říkat, že foťák mi vydrží hoodně dlouho, pokud se nepokazí.)


Bože, ona je tak krásná! Líbí se mi na ní, že je spolu s Isi úplně jiná, než všechny ostatní monsterky, i když je každá jiná. Ony jsou prostě úplně jakoby mimo všechny, které jsem doposud znala. Já je chci!! 


13 komentářů:

  1. No teda...Já ti fakt neporadím.Kdyby přede mnou stálo rozhodnutí zrcadlovka X monsterky, tak bych na tom byla úplně stejně jako ty. Monsterky jsou super, každá vypadá jinak a i charakterně jsou hrůžasné! A zrcadlovka zase vede mezi foťáky takže... Máš vážně těžký rozhodování!(Ale to ti asi říkat nemusím :D)
    Mimochodem, ten film Great Scarrier Reef jsi našla v češtině? Jestli jo, dáš mi prosííím odkaz?

    Charlotte F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Našla jsem ho v angličtině, ale rozuměla jsem mu dobře. Ne-li skvěle. :-P :D Bohužel, znovu už jsem ho potom nenašla. Chtěla jsem na něj poslat odkaz kámošce Janě, ale fakt znovu jsem ho nenašla.

      Vymazat
  2. To fakt nevím. Kalu bych nechtěla, mě se teda nelíbí, ale to je každého názor... Já bych asi první brala Poseu, a potom zrcadlovku, ale rozhodni se vzhledem k využití, protože já jsem zaslepená Apple Legacy Day. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já bych to nějak zkusila zkombinovat....nejdřív monsterku...šetříme, šetříme....další monsterku a tak dál :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem já bych na beton chtěla asi tak... 8 monsterek minimálně a to uvažuju ještě snad o 6 dalších, takže klid, na nootebook jsem si šetřila/šetřím, ale jelikož mám na něj jen asi 600, myslím, že se na to vypšouknu :D...

      Vymazat
  4. Tak to vážně nevím... Já bych asi koupila nejdřív ty monsterky, které si už dlouho přeju a pak zrcadlovku.. Ale záleží to na tobě

    OdpovědětVymazat
  5. Z Great Scarrier Reef sa mi nepáči nikto, takisto ani Batsy. Dobrý foťák je super rovnako ako bábiky. Musíš si položiť otázku - Chcem mať kvalitnejšie fotky skôr alebo mať skôr viac bábik? Nebolo by dobré počkať, kým sa bábiky nezľavnia? Premysli si plusy a mínusy. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím že som bola jediná ktorej sa Kala zapáčila v okamihu keď som ju uvidela a názor ani nezmenila... Pery a Perl sa mi páčili ako Kala tak aj oni od prvého zhliadnutia! Kalu ti naozaj závidím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Počkej, já přece Kalu nemám! Ty fotky jsou z internetu, o všech jsem psala, že si je moc přeju, ne že je mám. :D ;)

      Vymazat
  7. Ja by som volila zrkadlovku :) , monsteriek máš dosť a potom po zrkadlovke si ich predsa môžeš kúpiť :) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ovšem nepřijdou na trh ty hnusy. :-ú Fakt doufám, že pokud se k nám dostanou, tak hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodně pozdě!!!!

      Vymazat
  8. Ja bych si vybrala monsterky:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj..omlouvam se ze pisu mimo tema ale potrebuji pomoct. Dcerka uz rok touzi po pani profesorce Krvakove a vubec se mi nedari nikde najit v prodeji. Nevedeli byjste kde sehnat?

    OdpovědětVymazat