sobota 13. června 2015

Nové Boo York video (upoutávka)!

Ahooj, na monster-lili se objevilo nové Monster High video a to upoutávka na film Boo York! Tahle mě zaujala daleko víc než ta minulá, kde Catty v podstatě jen mluvila, šla a na závěr byl záběr na Boo York. Třeba nakonec film Boo York vůbec nebude hrozný a bude supeer! Už se na něj těším, tahle upoutávka se Mattelu povedla! Až na ten začátek, tam mi ghúlky připadají jako uječené holky. Moc se mi tam líbí Catty, jak v oblečku do města (jednoduchém, ve kterém nevyšla jako panenka), tak i (a to hlavně) v kostýmu na muzikál Boo York, Boo York! Odkaz na video: https://www.youtube.com/watch?v=jIAzOGFym3Q. Hrozně se mi líbí, jak krásně tam zpívá a ta skvělá melodie! A i Luna a dokonce Mouscedes (!!!) tam vypadají dobře. Ikdyž jsou vidět jen na krátkou chviličku. A monsterky mají moc krásné kostýmy na muzikál (například Frankie a Clawdeen)! Škoda, že se v těch oblečcích neprodávají jako panenky. Asi v tomhle filmu/muzikálu budou příšerky docela střídat outfity. Musela jsem vám z toho videa nascreenovat pár obrázků. No, postupně jsem si spěšně vystřihla ještě nějaké záběry. A udělala jsem pár avatarů a tak, no prostě ,,volné grafiky", kterou můžete použít a bude v novém článku.

V překladu (přeloženo mnou, ne google překladačem! :D) zní popis videa takto: 
Ghoulky cestují do Boo Yorku! Společně Catty pomohou najít inspiraci a napsat hudbu! Připravují se na zpívání v tomto monstrózním muzikálu!








Takhle je Catty hrozně roztomilá!


Ty kostýmy jsou nádherné! Všimněte si hlavně Frankie a Clawdeen. A moc se mi tady líbí Luna a co je neuvěřitelné – i Mouscedes! Moc jim to sluší!

Jako panenka se mi tahle Catty Boo York zatím nezalíbila, ale tady se mi zalíbila hned na první pohled, je skvělá! A co teprv Nefera? Ta ve videu nebyla, ale už se na ni těším!



1 komentář:

  1. Video je opravdu zajímavější než to předešlé:) Jen nechápu proč má Cleo opět černé vlasy? A Přece je má mít hnědé, ne? A i Draculaura má více růžových melírů ve vlasech než dříve. Každopádně tentonový film- muzikál vypadá velmi zajímavě a těším se až bude ke stáhnutí na internetu,ale také se těším až lépe poznám Lunu, jeliož jsem si ji oblíbila:)

    OdpovědětVymazat