pátek 19. června 2015

Mám Castu!!!

Ahooj! Ano, ano, už mám hrůžasnou zpěvačku z monstr-světa – spolu s Catty nejlepší monstr-zpěvačka – Castu Fierce! Jsem asi první z českých a slovenských Monster High a Ever After High blogerek, které znám a čtu jejich blogy, kdo má Castu. Ještě teď skáču radostí! Strááášně se mi líbí, je dokonalá a má nádherný obličej, hlavně ty oční stíny a make-up! Šaty jsou taky božské, jediné co bych jí vytkla je to, že není moc pohyblivá. Z velké části to dělají úplé šaty. Ale popořadě...

Castu jsem původně měla mít až za peníze, které dostanu za vysvědčení, (teda za část těch peněz). Ale poprosila jsem taťku, ať ji koupí dřív (v Dráčiku), protože pak už by tam třeba nemusela být nebo by ji mohli zdražit. Stála 649,- a s kartičkou do Dráčiku jen něco přes 600,-. Podle mě je to dobrá cena na Castu. Tak jsem taťkovi napsala její jméno na lísteček a ukázala mu obrázek na internetu a on ji včera koupil! A já těch 600 korun měla v pokladničce, takže jsem mu ji zaplatila a už jsem si ji mohla rozbalit! Bože, jsem nejšťastnější ghúlka na světě!!! Moje 35. monsterka je Casta Fierce, kterou jsem si už dlouhou dobu přála a plánovala si, že si ji koupím! Když jsem ji vytáhla z krabice, tak jsem skákala radostí a nadšeně jsem zvolala: ,,Jóó, já mám Castu!!"

Tady jsou fotky v krabici a rozbalené. Fotek není moc, protože jsem měla obrovskou radost a tak jsem moc nefotila. :D Casta má bezvadné koště, mikrofon a taky nádherný obrázkový deníček s krásnými arty jí. A to úžasné pozadí z krabice si nechám, bude se mi hodit, až si budu hrát na její koncerty. Jinak ráda bych taky nafotila fotopříběh, ještě něco vymyslím. Možná i podle mého námětu na hraní.



Ten obrázek na zadní straně krabice je nádherný!




11 komentářů:

  1. Jéé, je nádherná Zuzu! Já jsem si dneska rozbalila Jinafire G&B! A neznám asi nikoho kdo ji má... jupííí! A taky je překrásná!

    OdpovědětVymazat
  2. Je moc pěkná , gratulujem :)
    Ale my by jsme si ji asi nekoupily :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mocinky gratuluju :) úplně z toho článku čiší nadšení :P . Stejně jako Jinafire G&B je krásná :) . Má super boty a oblečení, a to pozadí krabice je taktéž super, a bude se ti hodit ;) . A je taková třpytivá, sluší jí to :P (třpytky - nepouštěj k ní Snakie (nebo jak se píše ):P )).

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to moc gratuluji.Je pěkná :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ta je luxusní:D Na intermnetu tak pěkná není jako u tebe.A ta krabice zezadu je vážně božská. Jak je tam ten její portrét a něco o ní. Na to, že je to slavná zpěvačka MH značky tě stála celkem málo. Jelikož Catty stojí o něco víc. Každopádně obrovská gratulka:DUžij si ji!

    OdpovědětVymazat
  6. Sice se mi tato panenka nelíbí, ale moc gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  7. už máš na mém webu mh-naty.blogspot.cz cenu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, už jsem si ji dala dávno do tohoto článku s cenami: http://zuzka-zuzciny-monsterky.blogspot.cz/2014/07/ceny-pro-me.html#more

      Vymazat
  8. Gratulujem! ^-^ Ja si ju chcem teraz kúpiť, ale najskôr ešte Vandalu. :3

    OdpovědětVymazat
  9. Castu si moja sestra strášne želá... Máme na ňu našetren é:D

    OdpovědětVymazat