středa 17. června 2015

Ach, ty novinky

Ahoj, v poslední době už mi pomalu docházejí nápady na články. Máte nějaký dobrý a originální nápad? Pokud jo, napište mi ho, prosím. Tak a teď už k novinkám a mým krátkým názorům na ně. Konečně se objevily na internetu i fotky Clawdeen a Viperine z nové edice. Ikdyž mě ze začátku nijak neoslovily, byla jsem na ně zvědavá.

Ever After High

Ashlynn Ella – Fairest on Ice
Je pěkná. Možná dokonce i krásná, ale zima se mi k ní nehodí. Ashlynn podle mě (a myslím, že budete souhlasit) jasně symbolizuje jaro.


Monster High

Clawdeen Wolf a Viperine Gorgon – Scare and Make-Up
Bože, chudáček Viperine. Vypadá dost blbě! Clawdeen je docela hezká. Celkem mi připomíná tu moji, Roller Maze. Jo, má stejný účes a taky má světle fialové vlasy. Ten obrázek na krabici je vcelku docela hezký.
monsterhighfansitesgallery:

Monster High Scare & Make-Up 2-pack.From Facebook



Jůů, teď jsem si všimla, že Viperine há hezké boty. Clawdeen je má podle mě moc ostnité, čudlíkovité, nebo co to je.

No, musím uznat, že nápad na edici není špatný. Ale taky ne nijak moc zajímavý.
 

 

5 komentářů:

  1. Ashlynn je krásná :)
    Viperine & Clawdeen ne.Viperine je divná a Claw okoukaná , furt to samé dokola.Fialová,zelená .. Jiné barvy k ní asi nevymyslí.Obrázek na krabici je krásný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se Ashlyn celkem líbí, jenom je fakt, že má být spíš jarní :/. Clawdeen a Wiperine jsou...já nevím, takové divné...něco mi na nich vadí, ty Clawdeeniny boty...taky její tričko,.. a Viperine má divné vlasy, ti modří hadi jsou až moc skroucení...

    OdpovědětVymazat
  3. Jinak, pěkný design! Takový super-castovský :D!

    OdpovědětVymazat
  4. Ashlynn je celkom pekná. :) Len tá zima sa k nej nehodí. :/ A Viperine & Clawdeen celkom ujdú. ;) Inak krásny design. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Eshlynn mně v této edici moc nezaujala, jelikož k ní jde více jaro než zima. A ten 2 pack monsterek je celkem dobrý. Clawdeen mě opravdu velmi zaujala až na ty boty. A co se týče Viperine,ta mně nezaujala vůbec. Ale obrázek na krabici je povedený:)

    OdpovědětVymazat