pondělí 16. února 2015

Fotky (nejen) nových MH charakterů

Týýjo, Mattel nás teda zavaluje novinkama! Tady jsou fotky nejen nových postav na Monster High, ale i taky nejnovějších novinek. Můj názor je, že Gooliope Jellington je moc krásná, Astranova docela hnusná, Mouscedes nic moc, ale není nejhorší a Elle je fakt divná, jinak ale docela hezká.

Gooliope Jellington
 

Astranova
  






Elle Eedee

Mouscedes King

Luna Mollhews

....Je tam i Amanita! A dvojbalení Lagoony s Gillem...které se mi nelíbí.
sweetsunnyb:

Another lost photo. I thought the deuce vinyl was adorable 😍 

4 komentáře:

  1. Gooliope Jellington vypadá jako zmutovaná EAH, Astranova je ta nejhorší monsterka, co jsem kdy viděla, Elle Eedee mi připomíná Spectru (docela ujde), Mouscedes King se mi taktéž nelíbí a Luna Mollhews, která se ještě dá. Nakonec set Gilla a Lagoony podle mě není špatný, ale rozhodně bych si je nekoupila. Celkové hodnocení panenek podle mě = děs a hrůza. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mě Gooliope Jellington je úžasná a má hustou krabici, Astranova je Bléé, když přimhouřím obě dvě oči tak Mouscedes není tak zlá, na Luně se mi nelíbí obličej naopak Elle je dobrá, na setu se mi nelíb Gill ta Lagoona by šla, Amanita je božská , mini postavičky se mi vůbec nelíbí. Z těchto panenek bych si možná koupila Gooliope , Amanitu a možná i Elle.

    OdpovědětVymazat
  3. No, mě přijde Gooliope jako...přerostlá holka z cirkusu, která zčervenala tak, že vypadá jako rajče...je dost divná a má hnusné boty...O Astře jsem si myslela že je Innerka...fuj, nebo nějaký nepovedený custom, ne ta je fakt oporná, že by ji neměli prodávat, nelíbí se mi. Elle není zas tak zlá...ale má divný obličej.Ta přiblblá myš je fakt ujetě hnusná....kdyby jí aspoň sladili barvy!!! Luna ujde...ale má moc velké oči...jinak figurky jsou fajn, ale nepořídím si je...

    OdpovědětVymazat